Събития

България се рекламира с ловни трофеи на изложение в Австрия

   
България се рекламира с ловни трофеи на изложение в Австрия

Възможностите за ловен туризъм в България са представени на изложение в австрийския град Залцбург, съобщиха от Министерството на земеделието.

България представя ловни капитални трофеи на международното ловно изложение в Залцбург, Австрия – „Die Hohe Jagd & Fischerei”. Форумът, който се провежда в периода 16-19 февруари, е един от най-старите в Европа за лов, риболов, природа и приключения. Тази година в него участват над 600 изложителя от 40 страни.

„Участията в подобни форуми дават възможност не само да бъдат популяризирани българските ловни полета, възможностите за ловен и алтернативен вид туризъм сред чуждестранните ловци, но и да бъдат установени нови контакти и партньорства“, заяви заместник-министърът на земеделието Валентин Чамбов.

Ловната дейност в България беше представена и на изложението в германския град Дортмунд, което се проведе в края на миналия месец.

В периода 22-26 март страната ни ще бъде домакин на Международната изложба „Природа, лов и риболов”, която ще се проведе в Пловдив. Тя ще покаже богатото разнообразие от продукти за лов, риболов, алтернативен туризъм и екстремни спортове. Форумът ще се проведе в рамките на Международния панаир в града.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати