Новини Турагенции

Премио травел поставя акцент на Италия в програмите си през 2023 година

   
Премио травел поставя акцент на Италия в програмите си през 2023 година
Екипът на Премио травел. Управителят Емил Абазов е в средата с микрофона
  Мирослав Иванов

Туроператорът „Премио травел“ поставя акцент на Италия в програмите си през 2023 г. Компанията направи специална презентация пред туристически агенти по време на изложението „Ваканция и СПА Експо“. Програмите са „8 дни по италианската ривиера“, „8 дни по крайбрежието на Амалфи“ и „8 дни в сърцето на Италия – Тоскана“. „Програмите са много харесвани и през миналата година изпратихме над 2000 туристи по тях в Италия“, заяви Емил Абазов, управител на туроператора. Той очаква сериозен ръст през тази година, защото Италия е една от любимите дестинации на българите. Цените започват от 899 лв. на човек за 7 нощувки, закуски и самолетни билети.

Нова програма в портфолиото на туроператора е обиколна екскурзия на Хърватия, Черна гора и Босна и Херцеговина. Офертите стартират от 1159 лв. в зависимост от избора на хотел, като в сумата влизат 7 нощувки със закуски и самолетни билети. Екскурзионната част е изключително богата с посещения на Дубровник, Стон, Будва и о. Св. Стефан.

Следващото ново предложение е „Приказните езера на Швейцария и Италия“. Цената е 1199 лв. за 7 нощувки със закуски и самолетни билети. В програмата влизат незабравими гледки на ез. Комо, ез. Лугано, ез. Орта, лаго ди Маджоре, лаго ди Гарда. Това са петте най-прочути езера в Швейцария и Италия. Посещават се още Верона и Милано.

Третата нова програма на „Премио травел“ е „6 незабравими дни в Абу Даби и Дубай“. Офертите започват от 1299 лв. за 5 нощувки със закуски в луксозен хотел и самолетни билети. Предлагат се допълнителни възможности за джип сафари в пустинята. Отделно има и самостоятелна програма само за Дубай.

Традиционно силни са предложенията за Турция. Почивки и екскурзии има до Кападокия, Ликийското крайбрежие и Анталия. Египет, Малта и Куба също са търсени дестинации. Интересна е 8-дневната екскурзия до Ирландия. Цените започват от 1999 лв. на човек за 7 нощувки със закуски и самолетни билети. „Страната предлага незабравими гледки, превъзходна храна, уникална бира и гостоприемство. Пъбове има навсякъде, подчерта Емил Абазов. Посещават се Дъблин, Голуей, Скалата Кашел, като можат да бъдат наблюдавани китове и косатки.

„Премио травел“ е един от малкото туроператори, който предлага САЩ и Канада. През тази година ще реализира две програми – „13 дни по Западното крайбрежие на САЩ“ и „14 дни в САЩ и Канада“.

Компанията е част от международния туроператор със същото име, който стартира през 2009 г. в Полша. Към днешна дата централата е в Нидерландия, като има още офиси в Полша, Румъния, Унгария, Литва, а временно са затворени тези в Украйна и Молдова. В България започва дейността си през 2016 г., като развива агентска мрежа в цялата страна. Над 24% от резервациите ни идват от агенции и искаме да увеличим работата с тях, подчерта Емил Абазов. Компанията предлага брандиране на офиси, рекламни материали, каталози и обмен на оферти.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати