Заведения Новини

Takeaway.com отличи най-добрите ресторанти на платформата

   
Takeaway.com отличи най-добрите ресторанти на платформата

За трета поредна година бяха обявени най-добрите ресторанти на платформата Takeaway.com, избрани с гласове на потребителите. Отличените са в 14 различни категории, разпределени на национално и регионално ниво. Тази година всички победители бяха определени от вота на потребителите, които имаха възможност да гласуват за над 2 500 ресторанта в близо 70 града в страната като гласуването продължи от 14 ноември до 31 декември 2022 г.

"Тази година сме особено горди, че успяхме да раздадем награди в специални категории като "най-добър гурме ресторант" и "най-добър здравословен ресторант", затвърждавайки отговорността ни да предоставяме на нашите потребители разнообразни и качествени опции, когато става въпрос за доставка на храна.", коментира Юлиана Хартарска, кънтри мениджър на Takeaway.com в България.

Селекцията от отличени ресторанти е разнообразна и всеобхватна. От пица и бургери до суши и гурме, наградените ресторанти са групирани на ниво любима национална кухня и вид храна, любим градски ресторант в основните пет града в България, както и в няколко специални категории.

“Най-добрата верига ресторанти в България” е оспорвана категория, която отличава вериги ресторанти в цялата страна, избрани с вота на потребителите и година отличието отива при Street Chefs.