Новини Хотели

Как да изберете най-добрия SPA хотел в Банско?

   
Как да изберете най-добрия SPA хотел в Банско?

SPA хотел е идеалният избор за всяка пълноценна почивка. Ваканцията с аква процедури дава онзи релакс, който най-бързо и качествено може да зареди всеки. В Банско хотели с басейни са сред възможностите, от които туристите могат да се възползват по всяко време на годината, независимо дали са избрали курорта заради белите спортове през зимата или предпочитат планинските преходи и разходките през останалите сезони.

Разнообразието от събития, природни и културни забележителности в региона, в комбинация със световното ниво на курорта, го правят привлекателно място за отдих. През последните години Банско категорично е целогодишна туристическа дестинация, избирана от стотици родни и чуждестранни туристи.

Как да изберете най-добрия SPA хотел в Банско?

Индивидуалните изисквания относно перфектното място за ваканция са различни, но има приети стандарти, които всички хотели с басейни трябва да покриват, за да гарантират високото качество на предлаганите услуги. Лидер в Банско е петзвездният комплекс Лъки Банско Спа & Релакс. Апартхотелът притежава идеалните условия за незабравима и пълноценна почивка.

Гостите на хотела могат да се възползват от 28 функционалности и широк спектър от водни съоръжения на ултра модерния SPA център. Туристите, които отсядат в Лъки Банско, ползват безплатно био басейните, сауните, джакузи, парна баня, солна и ледена стаи,  фитнес центъра и още много екстри на комплекса.

Аква зоната тук е най-иновативната в курорта. 100-процентовата чистота се поддържа с помощта на съвременни екологични технологии. Тяхното предимство е, че не се използват никакви химически препарати, а се поддържа перфектна чистота с помощта на електролиза с морска сол и йонизация.

Басейните – любимо място на малки и големи

Откритите и закрити басейни в Лъки Банско са сред най-предпочитаните места в аква зоната от гостите на хотела. Освен да релаксират там, те могат да избират от многото предлагани терапии за възстановяване, подмладяване и релакс. Помислено е и за най-малките посетители, за които са създадени детски кътове в комплекса.

Така, докато родителите отмарят, малчуганите спокойно могат да се забавляват на воля. Част от аква терапиите също са подходящи за децата. Апартхотелът разполага с външен воден комплекс, закритие био басейни и солен басейн.

Температурата, която се поддържа в него, е 33 градуса. Високата соленост пък се постига със соли от Мъртво море.

Водни процедури и уреди

Лъки Банско Спа & Релакс разполага с аква зона на световно ниво. В джакузито няма как да не се изпита пълен релакс. Не по-малко отпускащо действат хидромасажните вани. Хотелът е снабден с най-модерните уреди с 15 програми за вихров, перлен, тангенторен и различни видове масажи. Оздравяващ и детоксикиращ ефект има  турската баня, а кръвообращението се подобрява в шоковата вана.

Друга екстра е водното легло AEMOTIO. Извършват се хромотерапии, индивидуални парни бани, апликации с лечебна торфена кал и водорасли. Малки и големи могат да се насладят на приятни минути с аквариума с топлолюбивите рибки гара руфа. Те подпомагат регенерирането на кожата на долните крайници.

Не по-малко атрактивни са ледената и солна стаи, в които изживяването е невероятно. Те помагат при дихателни и кожни проблеми, както и за цялостно укрепване на организма.

Подмладяващите терапии, масажните уреди, солариумът, както и апаратът за матрично-ритмична терапия МаРиТе също са уникална възможност за гостите на хотела в Банско. Луксозният комплекс разполага и с модерно оборудван фитнес център.

Лъко Банско е сред любимите хотели на туристи в курорта. Луксозната обстановка, изисканият уют и множество екстри го нареждат сред Топ местата за отдих в България. Локацията на комплекса е повече от перфектна. Той се намира само на 450 метра от центъра на града.

Банско привлича гости от цял свят с невероятно красивата си природа у уникална атмосфера, която съчетава българските традиции и модерността. В курорта може да имате неповторима ваканция във всеки месец на годината.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати