Турагенции

Анталия за поредна година е най-популярната дестинация сред българите

   
Анталия за поредна година е най-популярната дестинация сред българите

За поредна година най-популярната дестинация за туроператора “ТЕЗ Тур”, но и като цяло сред българите, остава Анталия в Турция. Почивките там съчетават високо качество и добра цена. Много българи избират да прекарат лятната си отпуска именно в южната ни съседка, тъй като често е по-изгодно от Българското Черноморие, а съотношението цена-качество е несравнимо с никоя друга морска дестинация.  

Туроператорът е планирал полети от София, Пловдив и Варна, като от столицата чартърите ще летят 5 пъти в седмицата - сряда, четвъртък, петък, събота и неделя. По този начин всеки ще има възможност да подбере ден спрямо собствените си желания и нужди най-подходящия пакет. Полетите се изпълняват с надеждни и сигурни български и турски авиокомпании, а разписанията са оптимизирани максимално, така че почиващите да се възползват и насладят максимално на тяхната ваканция. Чартърите от София до Анталия ще се реализират цяло лято от април до октомври, а тези от Пловдив и Варна ще са от май до края на октомври, с кратко прекъсване в най-горещите месеци - юли и август. 

“В Анталия имаме специално обучени българоговорящи представители, включително и на ръководни позиции и всички допълнителни екскурзии се предлагат на български език с професионален екскурзовод. Във всички предлагани от нас хотели, в които има гости на "ТЕЗ Тур", има представител, който отговаря за конкретния хотел и който е на разположение на гостите при възникнали въпроси”, обясни Милена Недялкова, маркетинг мениджър на туроператора. 

Цените за новия сезон  

започват от 302 евро на човек, в които са включени чартърни полети с авиокомпанията BH Air, 7 нощувки изхранване на съответната база, медицинска застраховка с „Евроинс“ и трансфери. 

Традиционно в Турция най-предпочитани и масови са настаняването на база All Inclusive и Ultra All Inclusive. Тези пакети има включени 3 основни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки на свободна консумация на баровете и снак кътовете за похапване през целия ден. При по-луксозните хотели концепцията е обогатена още с вносен марков алкохол, бутилирани бира и безалкохолни и менюто е още по-разнообразно и изискано. Немалко хотели вече предлагат сладкарници и ръчно приготвени бонбони на гостите за свободна консумация. Хотелиерите се надпреварват да предложат и все по-атрактивни дневни и вечерни забавления. Разбира се, удобства като басейни и СПА има в почти всеки хотел, но гостите могат да се забавляват и с вечерни шоу програми, спортни активности и нощни партита.

Анталия е чудесна дестинация и за най-малките! Хотелите разполагат със специални атракции за деца, които да ги забавляват по време на цялата ваканция. Освен това морето е плитко край брега и плавно става по-дълбоко на повечето плажове, което гарантира едно спокойно плажуване за родителите. Дестинацията е известна предимно с плажовете си и възможностите си за водни спортове и атракции. Въпреки това всеки желаещ може да се потопи в историята с опознавателни екскурзии на близките забележителности като древния град Сиде, Червената кула в Алания и каньонът Гьойнюк. Алания и Сиде са чудесни възможности за спокойна почивка и са особено подходящи за семейства с деца, тъй като съчетават идеално морския климат с културните забележителности.  

Кемер изпъква сред анталийските курорти като дестинацията, която предлага най-живописните гледки, а в комбинация със страхотните забележителности и интересните места за почиващите, се превръща в идеалното място за вълнуваща ваканция. Този красив морски курорт е фантастичен за любителите на природните красоти, където морето, планината и боровите гори се срещат в идилична хармония. През последните 2 години хотелиерите започнаха да теглят пясък от морското дъно и да засипват бреговата ивица, което прави почивката още по-приятна, особено за семейства с деца. Макар и да има дребни камъчета на повечето места, всъщност именно те са тайната тук водата да е кристално чиста и по-топла. Кемер се е наложил като световен курорт за семейна ваканция, не само заради страхотната природа но и заради приличните си и достъпни цени. “Освен това, в Кемер нощният живот е доста активен и оживен, така че няма да липсват забавления и за младежите. Можете спокойно да се насочите към хотелите в Чамюва, Текирова, Кириш или Гьойнюк и ви гарантираме, че ще останете очаровани от почивката”, допълва Недялкова.

Белек, друг от анталийските курорти, е впечатляващ сам по себе си, тъй като е един от най-новите комплекси. Той се счита за меката на голфа в страната, тъй като разполага с най-големия такъв център в цяла Турция. На разположение са още конна езда и всички видове водни спортове. Наистина вълнуващо място! Съчетанието на море, пясъчни плажове и борови гори привлича туристи от цял свят.  

Анталия е мястото, на което всеки може да си позволи да се потопи в лукс, красива природа и уникални преживявания. Дестинацията си заслужава не само заради изгодната цена, а заради високото качество и персонално отношение, което всеки гост на “ТЕЗ Тур” получава. В Анталия всеки турист получава обслужване, досущ като знаменитост и успешно може да презареди батериите и да се наслади на една незабравима лятна почивка.  

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати