Новини Събития

България участва в международното туристическо изложение Ferien във Виена

   
България участва в международното туристическо изложение Ferien във Виена

Министерството на туризма участва в международното туристическо изложение Ferien в Австрия, което след тригодишно прекъсване се провежда в периода 16 – 19 март 2023 година във Виена. Изложението е предназначено за масовата публика и за професионалистите в сектора.

На българския щанд, организиран от министерството, се представят 6 туристически фирми и общини, съобщиха от министерството. Посетителите на щанда могат да се запознаят с възможностите за обиколни турове в страната, българското Черноморие, планински курорти, богата история, културни забележителности, съхранена природа, СПА и качествени вина.

Министерството на туризма и представителите на бранша и местната власт представят българския целогодишен комбиниран туристически продукт в неговото пълно разнообразие, като страната ни се презентира като спокойна, сигурна и предпочитана дестинация за почивка и възстановяване.

Още на първия ден българският щанд се радваше на голям интерес. На официалното откриване на събитието присъстваха посланикът на България в Австрия Н. Пр. Десислава Найденова и ръководителят на Службата по търговско-икономически въпроси Десислава Стоянова. Те посетиха националния ни щанд, поздравиха всички участници за добрата организация и им пожелаха успехи, като изразиха своята подкрепа и готовност за съдействие с цел по-ползотворно развитие на двустранните връзки и популяризиране на дестинация България.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати