Транспорт

Royal Caribbean обяви голямо намаление на круизите с 30% за лятото в Европа

   
Royal Caribbean обяви голямо намаление на круизите с 30% за лятото в Европа
Symphony of the Seas е вторият най-голям кораб в света
  Royal Caribbean

Една от най-големите круизни компании в света - Royal Caribbean, обяви промоция 4 в 1 за резервации до 2 април за круизи в Европа. Намалението е 30% на всеки пътуващ в каюта, като цените започват от 799 евро на човек във вътрешна каюта, а за децата - от 99 евро, обяви за TravelNews Радостина Янева, мениджър „Проекти“ в „Kruizi.bg“, част от туроператора „Премиер турс“, които представят круизната компания у нас. Отплаванията са между 16 април и 6 ноември 2023 г.

Офертите са за круизи по Средиземно море с кораба Symphony of the Seas, с уникални комбинации от Средиземно море и гръцки острови с кораба Odyssey of the Seas и Норвежки фиорди или Канарски острови с кораба Anthem of the Seas.

Symphony of the Seas е вторият по големина кораб в света, който се завръща в Европа и промоцията с намалението от 30% също е валидна и за него, обясни Янева. Той дебютира през 2018 г. с възможност за 6680 пътници на борда и 2200 души екипаж, но проектиран така, че никога да не се чувствате пренаселено. Най-големият кораб в момента в света е Wonder of the Seas, който също е част от Royal Caribbean.

Symphony of the Seas предлага отплаване от Барселона или Рим с маршрут от 7 нощувки в Западното Средиземноморие, като се посещават най-емблематичните и исторически дестинации - Палма де Майорка, Марсилия, Неапол и Ла Специя, а също може да разгледате Флоренция, Пиза и да попътувате из най-красивата област на Италия – Тоскана. Цените започват от 799 евро на човек във вътрешна каюта.

Корабът е оформен като малък град със седем квартала. Boardwalk е като Кони Айлънд от миналото и може да се срещнете със спортните пъбове днес. Едната страна има Джони Рокетс, а другата има Плеймейкъри. Басейн и спортна зона - страна на чудесата на открито, пълна с вода и слънце, спортни игрища и дори приключенски дейности. Central Park е спокойна, романтична пътека през центъра на кораба със специални заведения за хранене, пазаруване и музика на живо. Royal Promenade е главната вена, където се случва всичко - барове, храна, магазини, музика, паради и много хора, които гледат. Място за забавления - какво искате да правите тази вечер? Шоута на Бродуей, пързаляне с кънки, комедийни представления и други! Младежката зона е идеалното място за децата - от бебета до тийнейджъри имат свои собствени клубове тук. Седмият квартал е Vitality Spa & Fitness - спокойни СПА и стаи за процедури, както и големи фитнес зали са на разположение за тези, които предпочитат да поддържат тялото си по време на почивка.

Круизният кораб Symphony of the Seas е дом на 19 плувни басейна, две лагуни за сърф, магазин за сладолед, сцена за театрални представлени и куп други интересни неща. Освен изобилие от басейни и две лагуни за сърф, круизният кораб разполага и с водната пързалка Ultimate Abyss - най-високата пързалка в морето, която се спуска надолу по 10 палуби. На борда има и 20 ресторанта. Например, Hooked е ресторант за морски дарове в стил Нова Англия, който предлага прясна риба, която се взима всеки път, когато корабът акостира както в Средиземно море, така и в Карибите.

В Bionic Bar роботите бармани смесват коктейли, докато креативните готвачи сервират напитки в бара Wonderland. Двуетажен Ultimate Family Suite има две спални и побира осем души. Вътре в апартамента странна пързалка отвежда децата от спалнята им в салона, където има LEGO стена от пода до тавана.Трапезарна маса се превръща или в маса за билярд, или в маса за хокей на лед, докато 3D телевизор стои в кътче до машина за пуканки.

На борда има много забавления, включително изпълнение на мюзикъла Hairspray, оркестър на живо, представления с кънки на лед и аква театър, както и Hiro, който включва високо летящи каскади.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати