Новини Транспорт

Круизна компания кани на безплатни пътувания младежи под 22 г.

   
Круизна компания кани на безплатни пътувания младежи под 22 г.

Круизната компания Lindblad Expeditions наскоро обяви, че за избрани плавания хора на вързаст под 22 г. това лято ще могат да пътуват безплатно.

"Ние вярваме, че откриването е преследване през целия живот. И улесняваме децата и младежите да се присъединят към родителите си в изживяването на откриване на някои от наистина отдалечените места по света“, сподели пред Travel + Leisure Ноа Бродски, главен търговски директор в Lindblad Expeditions.

Офертата е в съчетание с младежката програма на National Geographic Global Explorers и ще накара много семейства да изследват чудни и забележителни дестинации като Свалбард, Исландия, Гренландия и канадската Арктика. Това са дестинации, на които се наблюдава от близо промяната в глобалния климат.

"Те са красиви и учат на много", казват още от компанията.

Офертата е валидна за резервации, направени до 30 юни 2023 г. Младежите имат право да плават безплатно с придружител, който заплаща пълната сума за екскурзията.

Опциите за плаване включват 16-дневното пътуване на компанията до фиордите на Норвегия и арктическия Свалбард. Пътешествието до северните острови на Шотландия пък е 13 дни. До Гренландия пътуването е 24 дни.

На борда на всеки кораб семействата могат да учат за местата, които се посещават заедно с учени, фотографи, антрополози, които също ще участват в „експедициите“, пише economic, цитиран от "Стандарт".



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати