Заведения

Отвори трети квартал за улична храна

   
Отвори трети квартал за улична храна

Три години след като отвориха първия парк за улична храна - в кв. "Хладилника" Quartal Food Park, и месец след втория в пространството между "Дианабад" и Студентски град - Quartal District, собствениците на бранда предложиха и нова концепция в партньорство с търговската верига "Кауфланд", пише "Дневник".

В последния ден на март бе отворено третото пространство - Quartal Station, което предлага 9 компании за все по-популярната улична храна пред обекта на веригата на бул. "Тотлебен" в София. Тук отново се цели съчетаване на храна и възможност за събития.

По традиция храната се приготвя в морски контейнери като тук са представени 9 заведения, сред които Skarra, Edo Sushi, Grano, Street team.

Целевата аудитория на пространството е младежката 25-35 г., но всеки тип храна си има различна аудитория, отбелязват от двете компании. Мястото е отворено за храна от 11 до 22 ч. като предлагащите кафе ще работят и от по-рано.

Инвестицията общо между собствениците на Quartal и "Кауфланд" е 800 хил. лв., а площта е наета за 10 г.

В началото на март отвори врати за посетители Quartal на бул. "Г М. Димитров". Там са разположени 61 морски контейнери и отново мястото е предназначено освен за улична храна и за събития -йога, куклен театър, кино вечери, корпоративни събития. Освен това има книжарница, магазини за дрехи и втори етаж, в който контейнерите са само за хранене на посетителите в случай на лошо време.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати