Новини Събития

В Пампорово откриват пролетната ваканция със спускане по бански

   
В Пампорово откриват пролетната ваканция със спускане по бански

На 8 април 2023 г. (събота), от 13:00 Ви в Пампорово ще се състои BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2023 PAMPOROVO. За втора поредна година реСТАРТзона82 ни канят да посрещнем пролетната априлска ваканция заедно, с весело и зрелищно спускане по бански.

Организаторите обещават да има прекрасни напитки и хапване за презареждане, много изненади, подаръци и усмивки. За всички участници ползването на лифта ще е БЕЗПЛАТЕНО в диапазона 12:00-13:00 ч., благодарение на ПАМПОРОВО АД.

Парадът по бански костюми ще бъде предвождан от специално произведен restART ski& snowboard мобилен апрески бар и DJ station.

BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2023 PAMPOROVO

BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2023 PAMPOROVO (снимка: реСТАРТзона82)

В рамките на събитието ще има и подобаващ конкурс ‘Мис и мистър бикини ПАМПОРОВО 2023’. „Амбицията е тази зима повече красиви невести да покажат снажни тела по белите писти и да има по-голяма конкуренция“, надяват се организаторите. Призьорите на конкурса ще бъдат обявени след 15:00 в реСТАРТ зоната. По същото време и на същото място ще се раздават и наградите от томболата.

За музиката ще се грижи ски и сноуборд снежен DJ Ванката. 

BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2023 PAMPOROVO

BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2023 PAMPOROVO (снимка: реСТАРТзона82)“Събитието е вдъхновено от привлекателните ски и сноуборд инструкторки и гости по пистите, както и от прочутите с красотата си родопчанки“, гласи анонс на събитието.

Следете за актуална информация във Facebook страницата за събитието.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати