Новини Транспорт

Стартъп отдава под наем луксозни хотелски апартаменти на колела

   
Стартъп отдава под наем луксозни хотелски апартаменти на колела

Стартъпът от Силиконовата долина RollAway създава нова категория ваканционни имоти, които по същество са луксозни апартаменти на колела. Те позволяват на пътешествениците да обикалят от място на място, без да е необходимо да резервират хотел или имот във всяка дестинация.

Най-добрата част? Всичко това се случва с машина с нулеви емисии.

„RollAway е за пътешественици, които мислят различно, които биха предпочели да се съсредоточат върху създаването на дълготрайни спомени и изживявания в множество дестинации.

Те вече не искат да планират ваканциите си, мислейки къде да отседнат или как да стигнат от едно място до друго“, казва основателят и главен изпълнителен директор на Rollaway Уолди Торес за Travel + Leisure.

А той със сигурност знае какво говори. Преди да основе Rollaway с покойния си брат Уилфред, Торес ръководи операциите по обслужване на гости в Rosewood Hotel Group и The Walt Disney World Resort.

Въпреки че кемперите със сигурност са зелени, те са всичко друго, но не и обикновени. Вътре бъдещите гости могат да очакват висококачествени облицовки, напълно оборудвани кухненски боксове, удобни двойни легла, отделна всекидневна и трапезария и комфортни бани.

Те ще имат връзка със света благодарение на услугата Starlink, което прави напълно възможни пътуванията по работа.

Пътуващите ще получат всички предимства на хотелите от висок клас, включително виртуален консиерж, който е на разположение 24 часа в денонощието, за да се грижи за всякакви нужди, като например резервации, упътвания или пътна помощ.

Кемперите се предлагат и с подбрани маршрути за пътуване в помощ на пътешествениците без планирана дестинация, спа тоалетни принадлежности, удобства за приключения на открито и дори комплект за почистване в движение.

Марката ще осигурява и предварително пакетирани закуски от фермата до масата, виртуални йога сесии и дори настройки за Instagram пикник моменти, независимо къде отивате.

RollAway ще започне да предлага услугите си първоначално в района на залива на Сан Франциско през август, като предстои да бъдат добавени още градове.

Предварителната резервация на превозните средства е вече активна, като в момента се предлагат и ранни отстъпки.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати