Хотели

Няколко трика за безпроблемен престой в хотелска стая

   
Няколко трика за безпроблемен престой в хотелска стая

Това може би е един от най-големите кошмари на всеки пътешественик с уморени очи – влизате в хотелската ви стая, търсите зарядното за телефона из багажа и осъзнавате, че то е останало у дома или някъде по пътя.

За щастие, има едно място, в което можете да включите USB кабел - телевизора.

В скорошно видео в Instagram, посветено на триковете, които можете да използвате при хотелско настаняване, създателят на съдържание Армен Адамян посочва, че повечето нови телевизори имат USB портове на гърба си за свързване с различни устройства.

Видеоклипът показва и други трикове за прилагане в хотелската стая - като изваждане на дъската за гладене, ако търсите допълнителна площ за работа и няма бюрото - за да сте сигурни, че престоят ви ще е безпроблемен.

За онези, които са се сблъскали с досадата от изтичащи бутилки с течност от комплекта за пътуване, Адамян демонстрира как първо да покриете дупката с пластмасова обвивка и след това да затегнете капака върху нея, което създава допълнителна бариера и предотвратява изтичането.

Той прави и импровизирана поставка за четка за зъби, като обръща хартиена чаша с главата надолу и забива четката в нея.

Създателят на съдържание е натрупал над 3.5 милиона последователи със своите видеоклипове, решаващи проблеми, като „Как да чистим обувки с картоф“ или „Как да си направим бадемово мляко“, пише Travel + Leisure.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати