Заведения

Най-добрите нощни клубове в света

   
Най-добрите нощни клубове в света

В новата класация на най-добрите нощни клубове в света преобладават европейските заведения, като клубовете в Обединеното кралство и Испания заемат шест от първите десет места.

Независимо дали искате шуро парти в средата на препълнен дансинг или просто приятна неангжираща вечер с добре подбраната листа на диджей, има едно нещо, което е необходимо за една наистина добра вечер, и това е страхотно музикално заведение. Сега можете да планирате вечерите си при следващата си ваканция около най-добрите места в света благодарение на новата класация на DJ Tech Reviews за най-обичаните музикални заведения по света.

Ако се намирате в Обединеното кралство, имате късмет, що се отнася до клубовете - страната може да претендира, че има не един, а три от най-добрите нощни клубове в света, като манчестърския Warehouse Project заема първата позиция.

Лондонският Printworks е на второ място в списъка. Бившата печатница е емблематично място в столицата на Обединеното кралство и е известна като убежище за любителите на техно музиката. На трето място е Ushuaïa Ibiza в Ибиса. През последните няколко години клубът е отбелязал ръст на търсенията с 419%, като същевременно е набрал популярност и в TikTok.

Ето и 10-те най-обичани музикални заведения по света:

The Warehouse Project, Манчестър

Printworks London, Лондон

Ushuaïa Ibiza, Ибиса

Berghain, Берлин

Bootshaus, Кьолн

Fabric, Лондон

Pacha, Ибиса

Amnesia, Ибиса

Club Space, Маями

Green Valley, Камбориу (Бразилия)



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати