Новини Турагенции

Круизната компания MSC Cruises награди kruizi.bg и Премиер турс за партньорство

   
Круизната компания MSC Cruises награди kruizi.bg и Премиер турс за партньорство
Ирена Карова от Премиер турс получи наградата от MSC
  MSC

Голямата круизна компания MSC Cruises награди българската круизна платформа kruizi.bg и туроператора "Премиер турс" (който е нейн собственик) за отличното партньорство. Това се случи по време на специална конференция  на борда на кораба MSC Seaview, където се провежда среща на цялото ръководство на компанията с над 400 туристически агенции от цяла Европа. Плаването стартира от Рим, през Палма де Майорка и е до Барселона. На конференцията присъства главният изпълнителен директор на MSC Cruises Джани Онорато и изпълнителният директор Анджело Капуро.
 
Именно Анджело Капуро награди само избрани партньори на круизния гигант за общото сътрудничество и постижения в продажбите на MSC на пазара през изминалата година. Един от тях е българският туроператор "Премиер турс" с платформата Kruizi.bg, предпочитан партньор на компанията у нас. Наградата от името на "Премиер турс" получи Ирена Карова, мениджър на круизен отдел в агенцията. 
 
„Круизната компания MSC Cruises е една от най-интересната за българските семейства с деца, любители на круизната ваканация, с огромните инвестиции в забавления на борда. Тя предлага високото качество, разнообразие на храната, и постоянната анимация, която се осигурява за всички възрасти. Присъствието на тази конференция ни дава възможност да споделим своите виждания за развитието на компанията в региона и се надяваме да успеем да наложим нови пристанища, както за посещение, така и за отплаване в близост до България, в близките години", заяви пред TravelNews Ирена Карова.
 
Подобно събитие се организира за първи път от MSC в такъв мащаб и предлага няколкодневен интензивен маратон от срещи, презентации и обучения, които със сигурност ще повишат още повече качеството на предлаганите услуги от страна на партньорите на компанията. Круизната компания има планове и инвестиции в нови кораби и технологии, дестинации, като стремежът е до края на 2025 година да увеличи почти двойно капацитета, с който разполага към момента.
 
За да получите професионален съвет за следващото си круизно пътуване, може да се обърнете към екипа от круиз-дизайнери на "Премиер турс" и платформата https://kruizi.bg/
 
Габриел Драгиев 


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати