Новини Турагенции

Разкривайте красотите на Анталия през месец май - изберете най-доброто място с АКВА ТУР

   
Разкривайте красотите на Анталия през месец май - изберете най-доброто място с АКВА ТУР

След дългата зима е време да си подарите заслужена почивка и да се насладите на красивите плажове, топлото слънце и морския бриз. Ако все още не сте си избрали дестинация за почивката си, ето една препоръка – Анталия. Месец май е перфектното време за почивка на турската ривиера, предоставяйки не само топлина и свежест на въздуха, но и изключителни предложения за отдих и забавления и всичко това на изключително изгодни условия.

Полетите за Анталия вече стартираха, а за всички търсещи изгодни и качествени предложения за почивка, АКВА ТУР предлага пакетни цени от само 499 лева на човек за 7 нощувки на база all-inclusive, включващи самолетен билет и хотелско настаняване. За деца до 12 години, и в някои случаи до 15 години, хотелският престой е напълно безплатен.

Сред предложенията на АКВА ТУР ще намерите голямо разнообразие от цени, от нисък до среден клас, за да можете да си позволите качествена и приятна почивка в Анталия. Ако пък търсите нещо по-елегантно и луксозно, има много предложения за хотели на високо ниво.

Анталия е привлекателна дестинация за цялото семейство, където можете да се насладите на красивите плажове, водните забавления и голямо разнообразие от културни и исторически забележителности. За малките гости има много детски забавления и анимации, които ще ги забавляват през целия ден.

Анталия е също така известна с отличната си кухня, която предлага вкусни и здравословни ястия, включително местни специалитети и свежи морски дарове.

Ако търсите семейна почивка с много забавления, развлечения и активности за цялото семейство, Анталия е идеалното място за вас. Там ще откриете безброй възможности за забавление и релаксация, като например водни спортове, разходки по природата, посещение на тематични паркове и забавни центрове, както и излизане на красиви плажове с чиста и кристално ясна вода.

За любителите на културните забележителности, Анталия предлага множество исторически музеи, древни градове и забележителности, които ще Ви завладеят със своята красота и богата история. Независимо дали търсите релаксация или забавление, АКВА ТУР Ви предлага най-изгодните условия за Вашата почивка в Анталия.

Резервирайте своята почивка сега и се възползвайте от специалните предложения на АКВА ТУР - гарантираме незабравимо преживяване и множество спомени. Насладете се на красотите на Турция и нейните безкрайни възможности за забавление и релаксация! www.aquatour.bg

Свържете се с нас още сега на 0878886677 или 02/9813133



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати