Новини Транспорт

MSC Cruises отличи Crusit.bg и Usit Colours за партньорство в България

   
MSC Cruises отличи Crusit.bg и Usit Colours за партньорство в България

Голямата круизна компания MSC Cruises отличи Usit Colours със специализираната платформа за круизи Crusit.bg за партньорство в България. Наградата беше връчена на Борис Боев, мениджър туристически продукти на Usit Colours, по време на церемония на борда на борда на кораба MSC Seaview, съобщиха от туроператора. MSC Cruises връчи годишните си награди за принос към развитието и разрастването на популярността на бранда на всички континенти по света.

„С гордост можем да заявим, че наградата е не само оценка за Usit Colours като партньор, но също така е и оценка за всички клиенти, които се довериха на нашия опит и експертни съвети във все още недобре познатата област на круизните почивки“, каза Борис Боев пред TravelNews. В рамките на събитието имаше работни срещи на оперативно ниво, както и отворена дискусия между най-добрите агенции на MSC Cruises с изпълнителния директор на компанията Джани Онорато. На събитието бяха обсъдени редица важни и за нашия регион въпроси, като възможността за отплавания от по-близки до България пристанища и бъдещите варианти за брегови екскурзии в различните точки на маршрута, като бъдат осигурявани и на български език при по-големи наши групи, обясни Борис Боев.

Любопитен и радващ факт е, че т. нар. нови пазари за MSC Cruises, общо 46 държави от Централна и Източна Европа, Близкия изток и Централна Америка, бележат най-големия ръст в продажбите на круизи сред всички останали, традиционно пътуващи региони по света. В рамките на новите пазари, България е сред „отличниците“ с ръст от над 50% спрямо най-добрата предишна година преди пандемията - 2019 г., подчерта Боев. В продължение на повече от година, Ковид-19 практически спря всички круизи, след което още поне година и половина пазарът рестартираше бавно и плахо.

Круизите стават все по-достъпни и все по-желани, което е очаквано и закономерно. Ключът към престрашаването за стотици българи да се качат на борда за първи път са организираните круизни групи с български водач. Тези оферти гарантират, че клиентите няма от какво да се притесняват, тъй като целият процес – от тръгването от България, придвижването до кораба, до самия круиз с различните пристанища и особености, и пътят обратно, е предварително организиран и изчислен. Водачът е наличен на кораба и пътува с групата, за да помага на всеки да опознае тайните на една от най-обичаните форми на почивка в света на туризма.

Може да изберете своето бъдещо круизно пътуване, което да бъде част от организирана група или напълно индивидуално и да го резервирате във всеки от 11-те офиса на Usit Colours в страната, на Crusit.bg, по телефон, имейл, както и през социалните мрежи.

Димо Христов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати