Новини Събития

България ще представи туризма си на форум в Израел

   
България ще представи туризма си на форум в Израел

Министерството на туризма, съвместно с посолството на Република България в Държавата Израел и Асоциацията на туристическитеагенции и консултанти (ITTAA) в Израел, ще организира и проведе Българо-израелски B2B форум в Тел Авив в периода 15-17 май 2023 г.

Основната цел на събитието е да насърчи сътрудничествотомежду двете държави на бизнес ниво. Форумът ще бъдеплатформа за представяне на цялата палитра от видоветуризъм, които страната ни може да предложи, както и готови туристически пакети, осъществяването на работнисрещи, установяването на нови контакти, презентиране натуристически ниши с неразкрит потенциал.

Основната програма на форума ще се състои на 16 май. Отбългарска страна заминават представители натуристическия бизнес – около 15 човека, а делегацията е водена от заместник-министъра на туризма проф. МариелаМодева. От Израелска страна участие са потвърдили над 50 компании от бранша.

След бизнес закуска, утре срещите ще бъдат официално открити от представители на българското и на израелското министерство на туризма, Посолството на Република България в Израел и Израелска асоциация на туристически агенции и консултанти. Ще бъде представен туристическият потенциал на България и Израел като атрактивни туристически дестинации, предлагащи възможности за бизнес и инвестиции. По време на представянето всеки участник, представител на бизнеса, ще има възможността да направи кратка презентация и да проведе работни срещи.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати