Новини Транспорт

Qatar Airways отвори нов бизнес салон на летището в Доха

   
Qatar Airways отвори нов бизнес салон на летището в Доха
Така изглежда новият бизнес салон Al Mourjan на международното летище Хамад в Доха
  Qatar Airways

Една от най-добрите авиокомпании в света – Qatar Airways, отвори нов бизнес салон Al Mourjan на международното летище Хамад (HIA) в Доха, наречен The Garden (Градината), съобщиха от превозвача. Салонът е с изглед към „овощна градина“, заобиколен от магазини и ресторанти, като същевременно предлага уникално проектирани пространства за релакс. Той ще бъде ексклузивно място за първокласните и бизнес пътници на Qatar Airways. 

The Garden се простира на площ от 7390 кв. м и може да побере до 707 пътници. Разполага с 24 тихи пространства, всяко проектирано да предлага оптимална релаксация, а също така има и седем стаи за СПА процедури. 

Салонът ще бъде достъпен и за пътници, пътуващи в класата Premium, като предлага набор от първокласни услуги, които отговарят на нуждите на пътуващите по работа, за почивка и семейства, като има многобройни заведения за хранене, стаи за релакс, фитнес студио, педикюр и маникюр, СПА услуги и масажи, специални частни пространства, зони за отдих и детска стая. Той е повлиян от модерната естетика, включваща естествена светлина в неговия отличителен дизайн, предоставяйки завладяващо изживяване, отразяващо овощната градина отдолу. 

Al Mourjan Business Lounge – The Garden е разположен в северното разширение на международното летище Хамад и построен да завладява първокласните пътници с луксозните си услуги, които предлага, и го прави забележителност в рамките на аерогарата, се посочва в съобщението на Qatar Airways. Той служи като продължение на емблематичния Al Mourjan Business Lounge – South, отличен с наградата Skytrax Airline Ratings за най-добър салон за хранене в бизнес класа в света, ексклузивно достъпен за пътници от първа и бизнес класа на Qatar Airways. Заедно и двата салона могат да приемат до 1600 пътници наведнъж, предлагайки луксозни съоръжения, които включват душове, съблекални, бизнес зони и места за почивка в северната и южната част на летището Хамад. 

Габриел Драгиев 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати