Оферти

Нови дати! Барселона Пролет 2023 със самолет и местен екскурзовод на български език

   
Нови дати! Барселона Пролет 2023 със самолет и местен екскурзовод на български език

НОВИ ДАТИ ЮНИ 2023 г. 

Предимства на нашата програма :

  • Най- добрата ни програма. Високо качество на изпълнение от резервацията до завръщането в България. 
  • Нашият екип осъществява тази програма изключително успешно вече 10 години. Доказано качество през годините и изключително доволни клиенти след всяка група.
  • Ползваме само проверени хотели с удобна локация, в които вече сме имали доволни туристи. ( близо до метростаниця с бърза връзка до всички забележителности ). 
  • Гарантирано провеждане на екскурзията с екскурзовод на български език при събрани мин. 6 човека.
  • Оптимална програма с 4 нощувки с разпределено много добре време за екскурзии и достатъчно свободно време.
  • Имаме запазени и гарантирани стаи в хотелите, което Ви дава незабавно потвърждение в момента на резервация и така още в началото си знаете кой ще Ви е хотела, без изненади. За някои дати сме избрали хотели в топ център на Барселона. Имате и избор според предпочетанията Ви. Познаваме всички хотели, така, че не се колебайте да ни се обадите на 0878 775 222 за да Ви разкажем повече за тях. 
  • Работим с най- добрите местни екскурзоводи в Барселона, които са лицензирани и имат право да разказват вътре в туристическите обекти. Ще останете очаровани от тях и ще Ви накарат да се влюбите в този невероятен град
  • Даваме пълна информация на всички туристи какво могат да посетят в свободното си време в Барселона.
  • Включен двупосочен организиран трансфер летище – хотел- летище в Барселона.

 ЗА ВЪПРОСИ И РЕЗЕРВАЦИИ-  тел.: 0878 775 222

ПРОГРАМА*:

* Програмата може да претърпи промени в зависимост от полетното разписание. 

1 ден:

Информационна среща на летище София 2 ч. преди полета с представител на агенцията. Отпътуване с директен полет с авиокомапния Wizzair ( за полетното разписание виж таблицата с цените ).  Посрещане на групата от екскурзовод или представител на агенцията на летището. Организиран трансфер до хотела ( включен в цената ). Информационна среща с екскурзовода – ще получите повече информация какво можете да посетите в свободното си време, какви карти да си купите за метрото, как да се ориентирате в метрото и много друга полезна информция.

Идеи за свободното време: 

Посещение на осветена Саграда Фамилия, която е много различна през нощта, озарена от светлините.  

Нощувка. 

2 ден:

Закуска. Пешеходен тур на забележителностите на Барселона ( включен в цената ) с местен екскурзовод на български език- около 4 часа. Посещение на най-големия площад в града Пласа Каталуния и известния булевард – Ла Рамбла, с кафенета по тротоарите, улични артисти и продавачи на цветя. Разглеждане на двореца Гуел творение на известния архитект Антонио Гауди (отвън). Посещение на катедралата Ла Сеу. Разходка из Бари Готик – стария готически квартал на Барселона, по тесните му улички се усеща духа на града. Обиколката продължава до пристанището на Барселона Порт Вел. Най-яркият символ там е паметникът на Христофор Колумб. След кратка почивка на пристанището се отправяме към най-елегантната част на града - квартала Ешампле и известната улица Пасео де Грасия, където ще разгледаме най-добрите примери на къщи от 20 век, строени в стил Модернизъм, две от който са на Гауди - неповторимите Каса Батьо и Каса Педрера.

Следобед – свободно време за разглеждане на Барселона по интереси.

Идеи свободното време :

По желание индивидуално посещение на стадиона на футболен клуб Барселона – Камп Ноу, Зоологиестката градина или Аквариума.

Нощувка. 

3 ден:

Закуска. По желание допълнителен тур „Шедьоврите на Гауди“ – посещение и разглеждане на Саграда Фамилия и Парк Гюел с местен екскурзовод на български език. За посещение на обектите е нужно използването на градски транспорт ( предимно метро ).

Посещение на символа на Барселона- Саграда Фамилия. Препоръчваме на всички туристи да се включат в беседата вътре в Саграда Фамилия – ще видите и научите много интересни неща за Антонио Гауди и неговото творение. Катедралата е започната да се строи през 1882 г. и все още не е завършена.

Посещение на един от най-колоритните проекти на Гауди -  Парк Гюел. Първоначално планиран за затворен жилищен комплекс с 60 къщи, поради липса на продажби, паркът се превръща в лабиринт от виадукти, павилиони, стълбища и фонтани от наредени керамични парченца.

Цена на тура: 30 евро ( + 10 евро входна такса за Парк Гюел и по желание - 27 евро за Саграда Фамилия)  

Включва: посещение и екскурзоводска програма с екскурзовод на български език – около 4 часа.

Идеи за свободното време : Посещение на красивия парк "Цитаделата" с Триумфалната арка и известната водна каскада. 

Вечерта: По желание индивидулано посещение на фламенко шоу или една от най-високите кули в Испания- Торре Агбар - сградата е ярко осветена и особено привлекателна през нощта.

Нощувка 

4 ден: 

Свободен ден или по желание екскурзия до свещената планина на Каталуня и манастира Монтсерат. Това уникално място, само на около един час от Барселона, е известно с чудните си скални форми, природа и чист планински въздух. На височина около 700м. се намира и манастира на Монтсерат, известен със своята чудотворна статуя на Черната Мадона.  Ще посетим фигурата, църквата и възможност за разходка в околностите на манастира.

Цена на екскурзията:  80 евро 

Включва: транспорт с влак или автобус ( в зависимост от броя на хората)  и туристическа програма с местен екскурзовод на български език + входна такса за манастира и посещение на Черната Мадона. 

Вечерта възможност за самостоятелно посещение на Фонтан Мажика (Вълшебен фонтан). Той предлага невероятно представление от цвят,светлина и музика.

5 ден:

Закуска.

Освобождаване на хотела до 12 ч. 

Всеки може да си остави багажа в определана за това стая в хотела.  

Свободен ден или допълнителна екскурзия "Испанското село ( Poble Espanyol ),  площад Испания и хълма Монджуик с Олимпийския стадион" - около 4 часа

Цена на екскурзията 30 евро + входна такса за Испанското село - 10 евро 

Ще започнем с площад Испания, бившата арена за корида Лас Аренас и най-важния конгресен и изложбен център на Барселона, Ла Фира. Ще се потопим в историята на Второто Световно изложение, провело се тук през 1929г и ще се отправим към хълма Монтжуик. Тук ще видим Двореца-музей на Каталунското Изкуство и ще посетим архитектурния резерват Побле Еспаньол (Испанското село). Тази атракция събира безброй посетители от 1929г. насам, като цели да ви представи всяка една област от Испания с нейните традиции, архитектурен стил и занаяти. Ще се разходим из този музей на открито, който не случайно е наричан "миниатура на Испания" със своите над 120 сгради, репродукции на важни монументи, целящи да ни накарат да се пренесем в Андалусия, Галисия, Валенсия...

Обиколката продължава с комплекса от съоръжения, построени за Олимпийските игри в Барселона през 1992г. През цялото време, докато се разхождаме из хълма ще виждаме Барселона отвисоко и ще спираме за фото-паузи.

Среща за трансфера пред хотела. Прибиране в София с директен полет (Разписанието на полетите за всяка дата е различно и можете да го видите в таблицата с цените)

За повече информация натиснете ТУК.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати