Новини Събития

Миден уикенд ще се проведе на Света Анастасия

   
Миден уикенд ще се проведе на Света Анастасия

Миден уикенд ще се вихри от 9 до 11 юни на остров Света Анастасия и в туристическия комплекс “Ченгене скеле” край Рибарското селище. Тази година в инициативата се включват и бургаски заведения.

Мидените дни са част от поредицата тематични уикенди, които община Бургас предлага през летния сезон до късната есен.

Остров Св. Анастасия е една от дестинациите, където ще има интересни събития. През последните години той се оформи като минифестивална зона насред морето. Този сезон там ще се изявяват “Мери Бойс Бенд”, “Диана Експрес”, Графа, “Остава”, Deep Zone Project.

Фестивалът Solar Island се завръща с поредица от среднощни островни партита, а любителите на класиката ще могат да се насладят на два концерта на Бургаската опера с участието на Орлин Павлов и Орлин Горанов.

От Бургаския театър също избраха Света Анастасия, за да представят едни от най-хитовите си постановки, поетичната общност на Бургас пък ще организира тематични круизи. “Биле фест” ще събере почитатели от 23 до 25 юни.

Освен уикенди, наситени с музика, танци и забавления, за първи път в Бургас се организира и Седмица на дигиталните номади Remotion Fest Burgas. Очаква се в дните между 21 и 25 юни в морския град да пристигнат IT спецове от цял свят, които освен че ще разпускат край морския бряг, ще обменят и ценен опит в дигиталната сфера.



Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати