Оферти

Почивка в Гърция - Остров Корфу

   
Почивка в Гърция - Остров Корфу

Хотел "Potamaki Beach" 3* (закуски и вечери)

Местоположение: хотел "Potamaki beach" 3* е разположен в селището Беницес на остров Корфу. Хотелът се намира в непосредствена близост до морския бряг и предлага комбинация от море и планина.
В хотела: гостите на хотела могат да използват басейна на хотела, както и чадърите и шезлонзите, разположени около басейна. Също така хотелът разполага с басейн за деца, както и ресторант с гледка към морето, където могат да се опитат ястия от средиземноморската и интернационална кухня. Хотел "Potamaki beach" представлява модерна сграда на четири етажа и разполага със 165 стаи. За развлечение на туристите няколко пъти седмично се организират музикални вечери, а петъкът обикновено е посветен на гръцка музика и танци.
В стаите: самостоятелен санитарен възел, хладилник, телевизор, климатик.

Плаж: пясъчно-чакълест, до хотела, през улицата.

Чадъри и шезлонги на плажа: срещу допълнително заплащане - 3 евро на турист на ден.

 

Хотел "Messonghi Beach" 3* (All Inclusive)

Местоположение: "Мessonghi Beach" 3* е великолепно място за почивка - разположен е на първа линия на източния бряг на остров Корфу, в непосредствена близост до китните селища Морайтика и Месонги. Намира се в обширен терен с дворчета, водещи към плажa и плитките води на Йонийско море.

В хотела: комплексът предлага голямо разнообразие от спортни съоръжения, дейности, магазини, ресторанти и развлекателни програми, и с превъзходната си локация, ваканционното селище е мечтана лятна дестинация, предоставяща забавления за всички.
В стаите: климатик, сателитна телевизия, мини бар, самостоятелен санитарен възел, сешоар, балкон (с маса и столчета), Wi-Fi.
All Inclusive концепция: закуска на блок маса: 07:00 - 09:30 ч.; сутрешен чай и закуски: 10:00 - 12:00 ч.; обяд на блок маса: 12:30 - 14:30 ч.; следобеден чай и закуски: 16:00 - 18:00 ч.; вечеря на блок маса: 19:00 - 21:30 ч. Напитки и сладолед: 10:00 - 23:00 ч. - шварц кафе и чай, богат избор от сладоледи, алкохолни и безалкохолни напитки. По време на обяда и вечерята се поднасят следните напитки: наливна бира, наливно вино, безалкохолни напитки, вода.

Плаж: пясъчно-чакълест, на 20 м. от хотела.

Чадъри и шезлонги на плажа: срещу допълнително заплащане - 3 евро на турист на ден.

Водните пързалки на хотела: срещу допълнително заплащане - 6 евро на турист за целия престой.

Анимация (всеки ден): гръцка вечер (1 път седмично), пиано- музика (2 пъти седмично), жива музика (2 пъти седмично), различни шоу програми. За деца: мини-диско, детски шоу програми и анимация.

 

хотел "Alkionis" 3* (закуски и вечери)

Местоположение: хотелът е разположен в центъра на Морайтика, на 250 м от плажа и на 18 км от столицата и летището на острова. В непосредствена близост до хотела има спирка на градски транспорт.
Хотелът: построен е в типичата за Корфу архитектура, разполага с общо 62 стаи разположение в няколко двуетажни сграда, красиви зелени градини, 24 чаова рецепция, ресторант, басейн с чадъри и шезлонги, детска площадка.
В стаите: баня с душ или вана, сешоар, климатик, телефон, телевизор, сейф, мини хладилник, балкон с изглед към планината или градината.

 

хотел "Benitses Bay view" 3* (закуски и вечери/All Inclusive)

Местоположение: хотел "Benitses Bay View" 3* е разположен на хълма в село Гастури, в близост до двореца "Ахилион". Летище Корфу е на 7 км. от хотела, а пристанището на 9 км. Хотелът е подходящ за гости, които търсят спокойствие и уют за своята почивка. На около 700 м от хотела има кафенета, ресторанти, супермаркети и магазини за сувенири. Плажът "Беницес Бей" е на 5 минути път с кола от хотела, а в непосредствена близост има и спирка на градския транспорт.
В хотела: 24 - часова рецепция, паркинг, сейф, градина, ресторант, открит басейн, тенис корт, Wi-Fi достъп и безплатен шатъл от хотела до плажа.
В стаите: баня с душ или вана, сешоар, балкон/тераса, малък хладилник, климатик, телефон, сателитна телевизия и Wi-Fi интернет.

All Inclusive концепция: закуска (07:30 – 11:00 ч.), обяд (13:00 – 15:30 ч.) и вечеря (18:30 – 21:00 ч.) на блок маса в ресторанта на хотела; снак от 11:00 до 18:00 на бара край басейна. Напитки (до 22:00 часа): безалкохолни напитки и сокове от машина; вода; местни алкохолни напитки – узо, водка, бренди, джин, текила, уиски, ром, коктейли; наливна бира, местно вино, фрапе, разтворимо кафе, чай. Важно: всички останали вносни алкохолни напитки, бутилирани местни или вносни безалкохолни напитки се заплащат допълнително. Всяка консумация след 22:00 ч. се заплаща допълнително в брой! 

Плаж: пясъчно-каменист, на около 1 км от хотела.

Безплатен шатъл трансфер до плажа на курорта Беницес!

Чадъри и шезлонги на плажа: срещу допълнително заплащане - 3-4 евро на турист на ден.

 

Хотел "Delfinia" 4* (закуски и вечери)

Местоположение: хотел "Delfinia" 4* се намира на плажа в селището Морайтика и на само 5 минути от центъра. Предлага високо ниво на обслужване и разнообразие от услуги.

В хотела: част от удобствата в хотела са интернет достъп, фитнес център, басейн, джакузи, басейн за деца, както и детска площадка, ресторант и бар.
В стаите самостоятелен санитарен възел, сешоар, интернет достъп, телевизор, сейф и телефон.

Плаж: пясъчно-чакълест, на 20 м. от хотела.

Чадъри и шезлонги на плажа: срещу допълнително заплащане - 3-4 евро на турист на ден.

Анимация: гръцка вечер (1 път седмично), 4 пъти седмично - жива музика, вечерно време.

 

Хотел "Labranda Sandy Beach Resort" 4* (All Inclusive)

Местоположение: намира се в курорта Агиос Георгиос, на самия пясъчен плаж.
В хотела: басейн, шезлонги и чадъри, бар до басейна, основен бар, 3 ресторанта, тенис корт, фитнес център, открит амфитеатър. Анимационната и развлекателна програма: включва дневни дейности като аква аеробика, плажен волейбол и живопис, както и вечерни шоупрограми.
В стаите: климатик, телевизор, малък хладилник, баня с тоалетни принадлежности, балкон или тераса.

 

За повече информация вижте ТУК.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати