Оферти

Природният феномен Метеора - Катерини Паралия - Солун

   
Природният феномен Метеора - Катерини Паралия - Солун

Маршрут: София - Солун - Катерини Паралия - Метеора - София

3 дни / 2 нощувки / 2 закуски

Дати на отпътуване: 26.05. | 22.09. | 13.10.23

1 ден - София - Солун - Катерини Паралия - около 370 км.

Отпътуване от София в 7.00 ч. от ул. Оборище и пл. Ал. Невски. Пътуване по маршрут: София- Солун. Пристигане в Солун. Туристическа програма в града - Крайбрежният Булевард „Нике” с Бялата Кула, Паметниците на Филип и Александър Македонски, Църквата „Св.Димитър” - Солунският Чудотворец и Покровител на града. Свободно време. Отпътуване за Паралия Катерини. Настаняване в хотел в К. Паралия или в района на Олимпийската ривиера. Свободно време. Нощувка.

2 ден - Катерини - Паралия - Метеора - около 380 км.

Закуска. Еднодневен тур до изключителния природен феномен МЕТЕОРА. Кратка спирка в работилница за изписване на Византийски икони и сувенири. Самостоятелно разглеждане на 2 от манастирите: най-големият манастир “Преображение Господне” и манастира "Свети Стефан". Кратка спирка за късен обяд около гр. Каламбака. Пристигане в Катерини Паралия в късния след обяд. Свободно време. По желание срещу допълнително заплащане вечеря в таверна с програма и жива музика. Нощувка.

3 ден - Катерини Паралия - София - около 370 км.

Закуска. Свободно време. Около 11.00 ч. отпътуване за България. Пристигане в София на ул. Оборище и пл. Александър Невски вечерта.

За повече информация вижте ТУК.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати