Новини Хотели

BE ONE - най-новият сити и бизнес хотел в София отвори врати

  25.08.2023 17:59  
BE ONE - най-новият сити и бизнес хотел в София отвори врати

Преди броени дни най-новият столичен хотел BE ONE, предлагащ лукс на достъпна тризвездна цена, посрещна първите си гости. Отзивите на първите посетители от 5+ държави са повече от отлични. Хотелът предлага микс от предимства, които го превръщат в ценен приятел и домакин на всеки, който посещава София във връзка с работно събитие или пък иска своя удобна база, от която да опознае българската столица.

 

Първото преимущество на BE ONE е локацията.

Хотелът се радва на удобно за пътуващите местоположение. Намира се близо до летище София и големи търговски центрове като The Mall (на 3 мин. пеша), с непосредствен достъп до главни пътни артерии и на пешеходно разстояние от пространства за събития, конференции, изложби. Сградата е в красив модерен стил и се издига до внушителните 12 етажа, като хотелската част заема нивата от 5 до 12. Стъклената фасада, която привлича погледа, умножава природните и ърбън гледки наоколо.

 

Живописната панорама, която се разкрива от всяка комфортна стая, е към синьо-зелените склонове на Витоша, Стара планина и Лозенската планина. Всеки гост на BE ONE e поканен да се потопи в природния разкош, разкриващ се от големите панорамни прозорци.

Модерният, спокоен и предразполагащ към релакс интериор допълва предимствата на хотела. Вдъхновение за част от детайлите е Малкият принц, чието присъствие почитателите на Екзюпери ще разпознаят в редица решения в обзавеждането и декорацията. Специален щрих е наличието на книгата на няколко езика за всички, които искат да си я припомнят.

 
 

BE ONE разполага и с конферентна зала - "Фокс хол", подходяща за провеждане на разнообразни събития. Изобилието от естествена светлина и капацитетът за до 60 участници на бизнес ивент са сред характеристиките на това пространство, създадено специално за удобство на предприемачите. Маркетинг екипът на хотела е готов да сътрудничи в организирането на всякакви събития, като предлага и отлични опции за кафе паузи, коктейли, обеди и вечери.

Екипът на BE ONE не само се грижи да гарантира удобния престой на всеки гост, но е готов да окаже подкрепа и в откриването на забележителностите на столицата, като препоръча подходящи дестинации.

 

Модерен, с удобна локация и в крачка с ритъма на града, BE ONE е съвършеният градски и бизнес хотел. Там наред с безупречен сервиз и удобства ще откриете арт и релаксираща атмосфера, чудни гледки и супер логистика за бързо придвижване - предимства, които първите гости на хотела вече оцениха. Направете го и вие!

Бъдете в тон с ритъма на столицата и се потопете в динамиката на града, без да се лишавате от комфорта и лукса, които заслужавате.

Вземете повече с BE ONE! Get more. Pay less.