Новини Хотели

Emerald Beach Resort & Spa стартира сезон Златна морска есен 2023

  12.09.2023 09:00  
Emerald Beach Resort & Spa стартира сезон Златна морска есен 2023

Месец септември настъпи и докато повечето черноморски хотели се подготвят за затваряне, в Emerald Beach Resort & Spa в Равда посрещат новия есенен сезон с пищно парти.

По време на официално събитие през изминалия уикенд с рекорден брой гости от всички краища на България, професионално озвучение и осветление, вкусно тематично меню и неповторима музикална програма с гост-изпълнители, Emerald Beach Resort & Spa постави началото на есенния сезон, съобщи "Флагман".

„От няколко години работим по разработването на проект, превръщащ обикновената почивка в едно цялостно преживяване, което олицетворява перфектния баланс между релакс, забавления, здравословно хранене, възможности за различни тренировки и участие в семинари с гости – известни доктори и треньори. Винаги сме се стремили да следим тенденциите и да се ориентираме към създаването на иновации, които да помагат на нашите гости по пътя към постигане на един по-добър и здравословен начин на живот, коментират от крайморската перла.
След сензационното отваряне на външна спа зона със сауна, горещи топила, руска баня и ледени топила за контрастни бани, спортна зала за групови тренировки и въздушен стречинг, джакузита с магнезиеви терапии и записвания за лимитираните спортни събития от поредицата “Почивай активно с Emerald Healthy Holidays”, Emerald Beach Resort & Spa продължава разширяването си с предстоящето откриване на здравен център!

„На 16 септември отваря врати новият ни здравен център. Това е една наша сбъдната мечта, която искахме да осъществим от много дълго време!
С този проект сме сигурни, че ще ви изненадаме приятно, тъй като процедурите и терапиите, които ще се предлагат, ще са в широкия спектър на мануалната терапия, спортната медицина, хомеопатията, алтернативното лечение и естетичните процедури!
Гарантираме, че екипът ни е добре подбран от опитни доктори с дългогодишен опит и разпознаваеми имена както в България, така и в цяла Европа“, 
заявиха от мениджмънта на Emerald Beach Resort & Spa. 
Ресторантът бе препълнен, а настроението повече от добро.

От Емералд споделиха още, че вече са стартирали записванията за консултации и естетични процедури при един от доказаните специалисти в областта - доктор Каназирев. Първата възможна дата е 14 октомври!

Д-р Николай Кехаьов представи нововъведенията в 5-звездния оазис за почивка и релакс. Макар и летния сезон да е към края си, в Emerald Beach Resort & Spa той продължава, благодарение на единствения на цялото Черноморие - външен отопляем солен басейн – тип лагуна!

Градусът на настроението тук също продължава да расте и гостите ги очакват поредица от горещи тематични партита!

Програмата за предстоящите месеци е вече публикувана! Отново всяка седмица, гости ще бъдат едни от най-популярните имена в българската музика.

Ако все още не сте я разгледали, можете да го направите на официалния им сайт: https://emeraldresort.eu/bg/saturday-nights/  или да се свържете директно с тях на телефон: 0 700 500 19Анкета

Къде ще пътувате за априлската ваканция?


Резултати