Новини Турагенции

Мистрал травел подготвя новогодишна програма с 800 българи в Белград

  25.10.2023 10:18  
Мистрал травел подготвя новогодишна програма с 800 българи в Белград

Краят на годината наближава и вече започва да се задава дежурният въпрос - “Къде ще празнуваме Нова година?” Това е особено важно решение за големи приятелски компании, които имат нужда от специална организация. Предпоставката за такава е, че най-лесно е да се намери подходящо място в България, но се оказва че все повече групи избират да прекарат празника в чужбина. Дългият път обаче не е опция и не се вписва със забавленията. За това програмите в съседните държави са силно предпочитани. Белград е една от най-популярните дестинации за парти туризъм сред българите, а в съчетание с празника, купонът е гарантиран!  

Поради тази причина “Мистрал травел” организира специална новогодишна екскурзия до сръбската столица, където ще заведе над 800 българи. Туроператорът предлага 4-дневно празненство в компанията на  DJ IAVOR, Ritmico Band, Martin Nedelkovic, Inkognito Band, както и на големите сръбски изпълнители Tea Tairovic & Dragan KOJIC KEBA.  

Цените започват от 405 лв.  

на човек и включва 2 нощувки в In Hotel, закуски на блок маса в ресторанта на хотела, представител на агенцията по време на целия престой и цялостна организация на новогодишната нощ. 

Туроператорът има над 10-годишен опит в организирането на новогодишни екскурзии в Сърбия и това го прави същински експерт в района. Поради тази причина и опциите за настаняване са подбрани луксозни хотели, които гарантират най-висок клас обслужване. Четиризвездният In Hotel е редовен избор в програмите на “Мистрал травел” за Сърбия и с годините е доказал качеството си.  

За самата празнична вечеря българите могат да изберат между два ресторанта, които се считат не само за някои от най-престижните в Белград, а в цяла Сърбия. Sest Topola e в топ листата на 10-те най-известни ресторанти в столицата и предлага елегантност, настроение с жива музика и включени напитки без лимит в новогодишната нощ! Менюто на ресторанта е изключително богато и всеки ще открие нещо по собствен вкус. Кувертите са между 99 и 100 евро за възрастен на база дали гостите изберат да са в по-шумната или в по-тихата част.  

Ресторант Perla Event Hall от своя страна е един от най-известните на територията на Белград с великолепните си зали, с жива музика и включени напитки без лимит в новогодишната нощ. Всички позитивни ревюта изтъкват визията на ресторанта и качеството на храната, което е очакавано от такъв висок клас заведение. Това, което посетителите отбелязват като уникално в Perla Event Hall, е обслужването. Екипът се състои от истински професионалисти.  

Използването на личен транспорт е един от най-големите плюсове на програмата. Всеки може да пътува в удобно за него време и да разпредели времето си. “Мистрал травел” успява да съчетае организираната екскурзия със свободата перфектно.  

Забавлението е гарантирано с тези атрактивни предлжоения на туроператора. Запазете балканския дух с местни ритми, вкусна храна и нашенски традици. Купонът ще е на макс с жива музика от топ изпълнители и със сигурност ще даде силен старт на 2024 г.! 

Йоана Шомова