Новини Турагенции

Онекс тур представи нов сайт за резервации и програмите си за 2024 г.

   
Онекс тур представи нов сайт за резервации и програмите си за 2024 г.
Велизар Димитров представи всички новости за Онекс тур
  Мирослав Иванов

Туроператорът „Онекс тур“ представи нов сайт за резервации за клиенти и туристически агенти, както и програмите си за 2024 г. Това се случи на парти в столичния хотел „Маринела“. В сайта са качени всички почивки и екскурзии, които организира компанията, включително и чартърните програми, обяви Велизар Димитров, маркетинг мениджър на туроператора. Отделно могат да бъдат резервирани над 1000 хотела в Турция, а също така постоянно се наливат и такива в Гърция и Тунис.

„Сайтът се актуализира всеки ден и показва както свободните места, така и вече стоп резервациите“, подчерта Димитров. Дори може да се направи резервация и без плащане. Ако не постъпи сума към нас, може да я анулирате на следващия ден без глоби. По този начин блокирате местата за обявената цена и тя няма опасност да се увеличи, разясни Велизар Димитров. Според него сайтът предлага голямо разнообразие от хотели на най-ниската цена на пазара.

Туристически агенти от цяла България бяха на презентацията

„Онекс тур“ представи и организираните си програми за следващата година пред туристически агенти от цялата страна. Туроператорът връща една от най-популярните си такива – почивка в Доминиканската република с чартър. Тя стартира от 29 януари 2024 г. и ще продължи до 29 април с директен полет на „България Еър“ от София до Мадрид с нощувка в испанската столица, а на следващия ден е директният чартър до Пунка Кана с изцяло нов самолет Ербъс А350 на авиокомпанията World 2 Fly. „Дестинацията много се търси от българите, обичат си я и продължаваме да я предлагаме“, коментира Димитров. На място ще има обслужване на български език. В пакета влизат 1 нощувка в Мадрид, всички трансфери и 7 нощувки в Доминикана на база All inclusive. Туроператорът предлага 16 хотела в екзотичната дестинация.

От 20 март 2024 г. стартират почивките за остров Бали, Индонезия. Те ще се осъществяват по редовните линии на Turkish Airlines. Програмата е с 10 нощувки. Друга търсена екзотична дестинация си остава – Малдиви. До нея също ще се лети с Turkish Airlines от януари до април. Предвидени са по 7 нощувки на място, като изборът е от над 100 хотела.

За Тайланд има почивки на остров Пукет за февруари и март. Отделно и хубава екскурзионна програма с 3 нощувки в Банкок и 7 на Пукет. Шри Ланка се предлага от януари до април. Много е търсена с екскурзия и със сафари. Обслужването е на български език с гидове на туроператора. Има и възможност за почивка в 5 звезден хотел. Велизар Димитров съобщи, че се очаква да бъде пуснат скоро пакет за Виетнам, и комбиниран - Виетнам с Камбоджа.

При почивките вече са ясни чартърните програми за Турция. За курортите в Анталия - Сиде, Белек, Алания и Кемер, ще има полети от София, Пловдив и Варна. Стартират от 31 март 2024 г. до края на октомври. Новост е, че туроператорът пуска нов полет директно до Алания в ден понеделник, с начална дата от 27 май. Така ще имаме много кратки трансфери до близките курорти Алания и Сиде, уточни Велизар Димитров.

За Бодрум програмите започват от 25 май и ще са без прекъсване. Предлага се настаняване в над 260 хотела в Бодрум, Кушадасъ и Мармарис. За Кападокия стартират от 31 март, с вариант 3 или 4 нощувки. Възобновява се и програмата „Магията на Месопотамия“ от 29 април. Отделно има и комбинирана програма Анталия и Кападокия, и Загадките на Древна Ликия

Чартърите за Египет ще стартират на 2 март с полети до Хургада с комбинирана програма до Кайро и Пирамидите. Те ще тръгват от София и Варна. От 1 април ще има и до другия известен египетски курорт – Шарм ел-Шейх, отново с полети от София и Варна. Цени вече има обявени и за есента. Програмите с круиз по Нил ще започнат от 23 март.

Към Тунис винаги има голям интерес от българите заради добрите цени. Туроператорът пуска чартъри 4 пъти седмично - 2 от София до Енфида, 1 до остров Джерба и 1 от Варна. Предвидена е и програма с обиколни турове.

Кипър идва от 27 април до 5 октомври по редовните линии на „България Еър“ до Ларнака. „Отделно имаме готовност да реализираме и допълнителни чартъри“, каза Велизар Димитров. Изборът е голям между стотици хотели. На място има и екскурзоводи с български език за обиколните турове.

„Онекс тур“ разширява портфолиото си за Италия за сезон 2024. Компанията пуска директен чартър до сърцето на Сицилия – Палермо, до където няма полет от София. Стартират от 13 май с три дати и след това четири през есента. Програма ще се предлага за почивки в близките курорти, а отделно ще има и обиколни турове на цяла Сицилия с включени Агридженто, Катания, Таормина, Медина и други. Отделно туроператорът ще си прави и чартърните програми до Бари с Пулия, които започват от 3 юни. Ще се предлагат 10 хотела в Пулия. Екскурзовод отново ще бъде Георги Атанасов, който вече е познат сред българските туристи.

Три нови дестинации вкарва „Онекс тур“ в каталога си за догодина. Това са Палма де Майорка, Коста Брава и Коста Дорада в Испания. Програмите са за почивки и ексурзии и ще се осъществяват с редовните полети на „България Еър“.

Туроператорът като цяло очаква още една добра година за пътуванията на българите.

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати