Събития

Коледа в Дубай: Кои са най-вълшебните празнични места

   
Коледа в Дубай: Кои са най-вълшебните празнични места

Нито една зимна почивка не би била пълна без посещение на коледен базар. Със стартирането на Dubai Shopping Festival и зимните веселби има много места на открито, където можете да вземете единствени по рода си подаръци, докато се наслаждавате на различни преживявания.

Празничният пазар Madinat Jumeirah работи от 15 декември 2023 г. до 7 януари 2024 г., като предлага забавление и настроение за всички. Има огромно коледно дърво, влак на Северния полюс, украсяване на джинджифилова къща и възможност да се повозите на корабче с Дядо Коледа по водните пътища на Мадинат. 

Al Habtoor City също ще бъде домакин на вълшебна зимна градина до 31 януари 2024 г. с пълна програма от развлечения, търговски сергии, камиони за храна и много други. Открит е и нов пазар, в района на Джумейра Емирейтс Тауърс, с изглед към Музея на бъдещето. Тази "зимна страна на чудесата" е отворена от 14 декември 2023 г. до 4 януари 2024 г. Тя е пълна с празнични изкушения, включително коледни елхи и зони за бой със снежни топки.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати