Новини Хотели

С Ultra All Inclusive концепция Гранд хотел Банско задържа в България любителите на ските

   
С Ultra All Inclusive концепция Гранд хотел Банско задържа в България любителите на ските

Хотелът привлича с прекрасни условия за семейна ски почивка

Дойде време за откриване на новия зимен сезон в Банско! Снегът по ски пистите вече е факт, а местата се запълват все по-бързо. По всичко личи, че ски сезонът ще е успешен тази година. Все повече българи трескаво търсят възможности за ски ваканция. Оказва се обаче, че за семейства с малки деца най-добрият вариант е да останат в България и да изберат местен зимен курорт.

Предимствата на почивката в България са най-вече организационни - трудно се пътува със ски екипировка, лошото време става причина за затваряне на летища и главни пътища, а пътуването за само няколко дни в планината не си заслужава. Банско е особено предпочитан курорт за хората от Южна България, особено имайки предвид удобния път към курорта. От София и Благоевград има и удобен междуградски транспорт, който е и супер решение за семействата без лични автомобили.

Но кое е най-доброто място за семейства в Банско? Според много любители на курорта "Гранд хотел Банско" е правилният избор! Този планински СПА хотел изпъква сред другите в курорта не само с локация и луксозен интериор, но най-вече с разнообразни активности. Той силно акцентира върху здравословния начин на живот и спортът е в основата на концепцията му. Големият фитнес център Pulse, предлагащ възможност за наемане на персонален треньор, е страхотен плюс.

В "Гранд хотел Банско" са се погрижили да удовлетворят всички очаквания не само на фитнес ентусиастите, но и на любителите на снежните спортове. Всеки гост на хотела може да се възползва от безплатен ски гардероб за съхранение на собствена екипировка, както и да използва свободен трансфер от хотела до пистата и обратно.

Но основен акцент тук е не само активната почивка, но и приятното възстановяване след всяка активност. Дали ще е след интензивен ден на пистите или след тежка тренировка, възможността за СПА релакс и възстановителен масаж са винаги търсени услуги. В "Гранд хотел Банско" СПА зоната е оборудвана с вътрешни и външни басейни, джакузи, финландски панорамни сауни, хималайска солна сауна, арома сауна, билкова, парна и арома баня и хамам. Тези удобства правят всяка активна почивка много по-пълноценна и зареждаща.

Денонощният Ultra All Inclusive с подчертаното внимание към храната и здравословното меню, е друга важна част от концепцията на хотела. Осигуряването на разнообразно изхранване и напитки винаги се оценява високо от гостите на хотела, тъй като всеки има възможност да се храни според личния си график и предпочитания. Богатият избор и високото качество на храната са отличителни за „Гранд Хотел Банско“ и обичайно се радват на изключително позитивни ревюта от гостите.

Отзивчивостта на екипа и персонала също не остава незабелязана. Гостите на хотела оценяват обслужването като високачествено и гостоприемно, което е най-важното за една пълноценна почивка. Локацията също често се изтъква като плюс - хотелът се намира в самия център на града. Това го прави отлична отправна точка за всички ресторанти, клубове и забавления на открито.

Помислено е и за най-малките гости. През зимата хотелът често предлага и напълно безплатно настаняване на деца до 12 години. Те много обичат да прекарват време в басейните, но освен това често остават и в големия детски кът на хотела. Всъщност той е най-големият в Банско, с десетки гарантирани забавления както за съвсем малки деца, така и такива в тийнейджърска възраст. За най-малките има специална зона с комплекти за рисуване, конструктори, кукли и басейни с топки, а също и кът за гледане на анимационни филмчета. Професионални аниматори също така се грижат за организирането на игри и детски партита. За по-големите деца има видеоигри, стени за катерене, детски боулинг и други интерактивни игри като „Не се сърди човече“ и „Монополи”. Това внимание към децата определено е ключово за доброто им прекарване, както и за спокойствието на родителите.

"Гранд хотел Банско" представлява една от най-луксозните и привлекателни дестинации в България, където туристите могат да се наслаждават на изключителни удобства и разнообразни забавления. Както и на красотата на Пирин през всички сезони на годината. Целогодишно хотелът предлага истински удоволствия за всеки, което прави престоя тук незабравим и дългоочакван. Така че, ако търсите съчетание от лукс, wellness услуги, вълнуващи забавления и природна красота, не е нужно да ги търсите в известните алпийски курорти. Ще ги откриете и в "Гранд хотел Банско" - идеалното място за вашата следваща семейна СПА почивка в България!

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати