Турагенции

Д.А. Травъл създаде портал за круизи

   
Д.А. Травъл създаде портал за круизи

С цел да предостави на своите клиенти мечтаната почивка, туроператорът "Д.А Травъл" представя най-големия портал за круизи в България. Той предлага над 27 000 предложения от 44 компании в реално време, с лесно селектиране по дестинация, продължителност на пътуването, период на заминаване и други параметри. Изборът е огромен, а круизните компании са лидери, доказали се в световен мащаб.

Туроператорът има над 18-годишна история в туристическата сфера и перфектно знае как да задоволи всеки клиент. От круизи и самолетни билети до хотелски настанявания и корпоративно обслужване на бизнес клиенти - "Д.А Травел" познава всеки начин на пътуване. Наградите и сертификатите им в сферата на туризма, като "ИАТА акредитиран агент" и "Най-добра агенция в България", доказват, че новият круизен портал е изпипан до най-малкия детайл.

Клиентите на "Д.А Травъл" могат да се възползват от ексклузивни оферти като Last minute, както и специални договорени цени на самолетни билети. Сертифицираният екип от круизни специалисти осигурява високо ниво на експертиза и консултиране, съчетавайки онлайн удобство с персонално обслужване. Неговата постоянна ангажираност с обучение и усъвършенстване ги прави не просто агенти, а истински експерти в света на круизите.

Агенцията съчетава опит и иновации, като успешно удовлетворява интересите на клиентите. Може би това са част от основните причини в момента https://kruizi.datravel.net/ да е сред лидерите на пазара за круизи с огромен интерес от страна потребителите в България. Доверете се на опита на "Д.А Травъл" и изберете перфектния круиз за вас!

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати