Събития

Стартира зимният сезон и в ски зона Мальовица

   
Стартира зимният сезон и в ски зона Мальовица

Цената за ден на възрастен е 25 лева, а за деца от 7 до 11- годишна възраст - 18 лева. В следващите дни ще бъдат ясни и официални цени за цялата ски зона. Ски зона "Мальовица" отвори врати за любителите на зимните спортове. В зоната отворените съоръжения са транспортна пътека, която спомага на скиорите да се качат директно на влека и учебен влек "Меча поляна" - едно и две, съобщава за БТА Ивайло Богданов от отдел "Маркетинг" към курортен комплекс "Мальовица". Той посочи, че са отворени и пистите за шейни.

По думите му до края на тази седмица се очаква да отворят всички ски писти. Богданов добави, че през месец януари вероятно ще започне да функционира нощното каране в ски зоната.

Той посочи, че цената за ден на възрастен е 25 лева, а за деца от 7 до 11- годишна възраст - 18 лева. В близките дни ще им официални цени за цялата ски зона. Цената включва и планинска застраховка. Посочените цени важат до пълното отваряне на зоната.

В официалната интернет страница на ски зоната пише, че тя ще работи всеки ден от 8:30 часа до 16:30 часа. Ски зоната предлага още екипировка и ски училище, както и различни намаления.

Богданов каза, че отчитат през летния сезон висока посещаемост на туристите.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати