Новини Хотели

Кампус 90 – хотел и място за изживяване във Варна

   
Кампус 90 – хотел и място за изживяване във Варна

"Кампус 90" е различно пространство за изживявания. Не само хотел, но и динамична общност, която вдъхновява и свързва местни жители, студенти, предприемачи, дигитални номади и туристи във Варна.

Концепцията за по-различен подход в хотелиерството е адаптирана по западен модел и се възприема чудесно от гостите на "Кампус 90" и жителите на морската столица. Там можеш да живееш, да твориш, да спортуваш, да срещнеш съмишленици и приятели, да зарадваш небцето и душата си. Да посетиш или организираш най-различни и запомнящи се събития - театър, рожден ден, изложба, бизнес семинар, презентация и голяма конференция.

Пространството разчупва стереотипа за хотел, като предлага комфорт, уют, работно място и забавления за тези, които търсят дом, по-далече от своя.

Освен 70 хотелски помещения за краткосрочно настаняване има 120 единични стаи за по-дълъг престой, всяка от които със собствен кухненски кът. През есенно-зимния период там живеят повече от сто студенти от цял свят, а през лятото пространството е царство на дигитални номади.

Гостите разполагат и с всичко необходимо за творческо вдъхновение и продуктивност. Коуъркингът CO-SHARE предлага гъвкави планове, включително дневен, седмичен и месечен достъп, за фрийлансъри, предприемачи или собственици на малък бизнес от цял свят. През лятото пространството е чудесен изнесен офис за служители, за да творят по-ефективно на фона на прекрасни морски гледки.

В следпандемичния свят всеки може да живее и работи навсякъде, да се свързва със съмишленици, да обменя опит и знания. Съвременните пространства се изграждат не просто от тухли и високотехнологични устройства, но и от общности. Основен елемент в това комуникационно строителство са събитията.

Лоби барът често се превръща в артистично пространство, всеки петък се организира вечер на тематични майсторски коктейли под звуците на акустична китара. Сред събитията са още дегустации на подбрани питиета и мастъркласове на теми, свързани с всичко от света на напитките, арт класове.

"Кампус 90" предлага различни зали за срещи и събития, независимо дали за малка сесия за генериране на идеи или голяма конференция.

На партерното ниво са двете големи зали, всяка от които е с капацитет до 136 души, оборудвани с мултимедия, микрофони и озвучение. Там се намира и зоната за хранене, откъдето се организира и кетърингът за събитията.

В пространството съществуват и няколко по-малки зали. Две от тях са предназначени за малки екипи и са перфектни за запис на нов подкаст, презентационен видеоклип или иноваторски срещи. Други две са вдъхновяващи стаи с много естествена светлина и цветове, подходящи за срещи на отдели, семинари и презентации, изнесени офиси.

Всички зали могат да бъдат персонализирани според очакванията и потребностите на клиентите. Екипът на "Кампус 90" изготвя персонална оферта за всяко събитие.

Но не само на ниските нива на сградата могат да се организират най-различни събития. Покривът на "Кампус 90"представлява уникална тераса, чиято 360-градусова панорамна гледка дарява простор на въображението на стотина гости. Терасата се използва през лятото за събития по всякакви поводи - от йога по изгрев, ритрийти за личностно развитие, рождени дни и коктейли, семинари и уъркшопове, рисуване на морски залези с чаша вино в ръка.

"Кампус 90" осигурява и място за здрав дух в здраво тяло с модерно оборудван фитнес REFORMA, където всеки член получава и ексклузивен достъп до дигиталното приложение за треньор на TechnoGym. Сградата разполага с подземен паркинг за всички посетители, притеглени от невероятната атмосфера на различното пространство във Варна.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати