Заведения Новини

4-степенно меню и много блясък за новогодишната нощ в ресторант MyChoice

   
4-степенно меню и много блясък за новогодишната нощ в ресторант MyChoice

Пада последният лист от календара, а финалните дни от 2023-та се изнизват неусетно, като пясък между пръстите. Един от най-вълнуващите моменти в годината – новогодишната нощ – наближава със страшна сила, а всички около вас все по-категорично задават вечния въпрос за тази част на декември: „Къде ще празнувате нова година?“. Вероятно и този път, забързани в последните задачи за годината и улисани в дългия списък с подаръци, сте оставили за накрая организацията за дълго чаканата нощ. Последна задача за 2023-та изглежда все по-сложна, а в главата ви вече изникват ключовите думи за поредното търсене в интернет – „вкусно“, „звездно“, „бляскаво“, „вълнуващо“, „емоционално“… Списъкът е дълъг, всичко изглежда като мисия невъзможна, а компромиси с новогодишната нощ не ви се правят. Оставете Google!

Екипът на ресторант MyChoice има решение на последното ви сложно уравнение за годината. Кулинарното изкушение в полите на Витоша (кв. Симеоново, ул. „Момина сълза“ 14А) ще се превърне в арена на грандиозно бузуки парти, с което заедно ще отброим последните секунди на 2023-та и ще посрещнем с надежда предизвикателствата на 2024-та. „Новогодишната нощ е изключително специална за всеки от нас, тъй като е символ на ново начало, нови надежди и предизвикателства. Затова с много любов, вкус и внимание сме помислили как тя да бъде бляскава, звездна и запомняща се - от уютната атмосфера, през кулинарните изкушения до доброто настроение, което е гарантирано“, споделя Борислав Илиев, мениджър на ресторанти MyChoice.

Меню за ценители

За всички, които искат да посрещнат с вкус 2024 г. екипът от шеф готвачи на ресторанта e подготвил специално тематично 4-степенно меню, деликатно допълнено от любими напитки. Екипът е помислил за всеки вкус и всеки ще може да структурира сам своето меню като избира между различни варианти за предястия и основния ястия. Уникален завършек на менюто за ценители е специалната селекция от колбаси и сирена, традиционната баница с късмети и шоколадов десерт с два вида белгийски шоколад с пухкава основа от лешници и крем маскарпоне. За най-малките гости в ресторанта са подготвили детско меню със специално подбрани продукти и вкусове.

 

Купонът няма край…

Празничната програма ще ви гарантира звезден и бляскав старт на 2024-та. И тази година сцената на MyChoice ще е завладяна от гръцки ритми и емоции. Специален гост в новогодишната нощ ще бъде Христос Екзархос, чиито хитове ще бъдат изпълнени под съпровода на бузуки. Купонът ще продължи с актуални хитове, подбрани от DJ. Ще можете да се забавлявате, докато вашите деца са потопени в магичния свят на екипа на „Джули Марули“.

  • Побързайте, местата за празничния маратон са ограничени!
  • Научи повече и резервирай на тел.0894 777 379


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати