Оферти

На ски в Долимитите, Италия 23-30 март 2024

   
На ски в Долимитите, Италия 23-30 март 2024

Открийте магията на зимата в Доломитите, Италия! Насладете се на безкрайни спускания комбинирани с шеметни гледки на остри върхове и топлото гостоприемство на местните италианци!

Доломити е планинска верига в северната част на италианските Алпи, част от обектите на UNESCO. Ски зонатата е една от най-големите в света и включва в себе си 12 курорта и общо 1200 километра писти, свързани помежду си от 450 лифта и достъпни с една ски карта. В района има 18 върха над 3000 метра, заобиколени от още много върхове с отвесни стени и зъбери, а под тях красиви долини. Определено Доломитите е едно от най-красивите места, където можете да прекарате ски почивката си. Подходящо е за всички нива на каране. Има много на брой сини, червени и черни писти. За любителите на извънпистовото каране също има обособени и всекидневно подсигурявани места за фрирайд.

Програма:

Ден 1: Пътуване към снежното приключение в Италия

Настаняване в хотела и нощувка.

Ден 2 - 7: Впускаме се в ски прикючението по склоновете на Доломитите

Ще разполагаме с 6 дневна ски  карта за спускане по многобройните писти в района. Всеки може да кара където е набелязал или да се включи към планираното за деня място водено от наш представител. В един от дните има организирано ски сафари по обиколния маршрут Sella Ronda. 

Ден 8: Обратно към вкъщи

Прибиране към България.

Цена: от 845 EUR

Цената е промоционална за записвания до 31 декември 2023

За повече информация вижте ТУК.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати