Заведения Новини

Най-добрите хотелски барове в света

   
Най-добрите хотелски барове в света

От Катманду до Ню Йорк - набележете тези места за следващите си пътувания, съветва T+L. Те са определени от туристически експерти за най-добрите хотелски барове в света.

Fusion Bar, Катманду, Непал

Fusion Bar се намира в хотел Dwarika's в Катманду. Бившата вила на уредника на хотела е превърната в прекрасно място за почивка, което предлага коктейли от световна класа, местни бири и непалски закуски.

Превъзходно място за почивка в горещ ден край басейна, релакс след дълъг полет или споделяне на разкази след вълнуващо пътешествие през Хималаите.

Sunset Pool Bar, Сейшелски острови

Sunset Pool Bar на Anantara Maia Seychelles Villas гледа към идеално разположена лагуна.

Бар Timeo, Сицилия, Италия

Grand Hotel Timeo, A Belmond Hotel в Таормина, Сицилия, предлага една от най-очарователните гледки в света. Представете си, че отпивате Aperol spritz или Negroni в Bar Timeo, докато се взирате във вулкана Етна, тлеещ в далечината.

Винарска изба на Singita Boulders Lodge, резерват Sabi Sabi, Южна Африка

Въпреки че може да не се счита за традиционен хотелски бар, винарската изба в Singita Boulders Lodge не може да бъде пропусната от любителите на виното и сафаритата.

Разположена в частния резерват Sabi Sabi в Южна Африка, избата е построена около множество масивни камъни, дали името на лагера.

Можете да разчитате на перфектно винено изживяване – което не е изненадващо, като се има предвид, че Singita има най-голямата колекция от южноафриканско вино в цялото южно полукълбо.

Бар Aristide, Париж, Франция

Aristide - джаз клуб/бар за пури в Hôtel Lutetia на парижкия Rive Gauche, е уютно заведение, управлявано от италиански барман. Коктейлното меню е вдъхновено от албуми с алтернативна музика от последните 30 години.

The Libraries, Оукланд, Нова Зеландия

The Libraries в хотел Britomart в Окланд предлага частни салони, всеки със своя индивидуалност. Един от тях - Библиотеката на главния готвач, е идеална за частни вечери за до осем гости. Тя се намира в съседство с кухнята, която позволява разговор с главните готвачи.

Междувременно, подобната на таванско помещение Wine Library с високите си рафтове, пълни с бутилки от цял свят, е идеална за персонализирани дегустации на вино на централната маса от каури, осветена от занаятчийски полилей.

Blaue Bar, Виена, Австрия

Blaue Bar в хотел Sacher Vienna е любимо място на политици, филмови звезди, високопоставени лица и гости на хотела.

Rooftop във Verride Palácio de Santa Catarina, Лисабон, Португалия

Rooftop във Verride Palácio de Santa Catarina гледа към река Тахо и красивия силует на Лисабон.

Бар на хотел Peponi, Ламу, Кения

Барът в хотел Peponi, разположен на малкия остров Ламу край бреговете на Кения, е невероятен. Коктейлът Old Pal е задължителен – това е смесица от водка, лайм, битер и сода. Отпийте глътка и се насладете на прохладния бриз, идващ от Индийския океан.

The Sunken Lounge, Ню Йорк, САЩ

Sunken Lounge на хотел TWA, разположен на летище JFK, се гордее с ретро напитки, вдъхновени от 60-те години.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати