Новини Събития

Голяма международна конференция за винен туризъм ще се проведе в Пловдив

   
Голяма международна конференция за винен туризъм ще се проведе в Пловдив

Международната конференция по винен туризъм (IWINETC) 2024 ще представи богатство от експертиза и иновации в сектора. Тя ще се проведе в Пловдив на 9 и 10 април 2024 г. Един кръг от изключителни лектори ще присъстват на събитието, представяйки визии за динамичната еволюция на винения туризъм. Участниците ще имат възможността да се включат в дискусии с индустриални лумини и да изследват последните тенденции, стратегии и иновации, формиращи бъдещето на този разрастващ се сектор. 

Някои от темите и говорителите на IWINETC 2024 са: 

Залагане на устойчивост: Подкрепа на нискокалорични и безалкохолни варианти във винения туризъм 

Признат застъпник на устойчивостта г-жа Ирем Ерен ще води дискусия за растящата тенденция на нискокалорични и безалкохолни варианти във винения туризъм. Ерен ще покаже как приемането на тези алтернативи може да преопредели пейзажа, съгласувайки се с екологичната осведоменост и предпочитанията на потребителите. Нейната презентация ще осветли възможностите и предизвикателствата, представени от този обрат, пoдпомагайки бизнесите да приемат по-устойчив подход към винения туризъм. 

 Покоряване на нови предели: Изследване на нетрадиционни винени туристически дестинации 

Експертът по винен туризъм Таниша Таунсенд ще предизвика конвенционални представи, изследвайки неизползвания потенциал на нетрадиционни дестинации като Йордания, Сърбия и България. Г-жа Таунсенд ще разкрие културното богатство, уникалните традиции в производството на вино и изключителния теруар, които правят тези региони - идеални убежища за автентични и поглъщащи винени преживявания.  

Културен съюз: Подобряване на представянето на марката чрез винения туризъм 

Валентина Суминтуб ще се впусне в трансформационната сила на културните събития във винарни. Тя ще демонстрира как участието в изложби на изкуство и музикални фестивали може да повиши видимостта на марката, възприятието и ангажирането на клиентите, безпроблемно се сливайки със сензорните преживявания на винените дегустации, за да създаде обогатяващи посещения.  

Революциониране на винения туризъм: Приемане на дигитални иновации 

Стефано Тули, основател на Winedering, ще представи новаторски цифрови инструменти, разработени с цел революционизиране на винения туризъм за B2B професионалисти. Чрез B2B екстранет и система за афилиация, Winedering оптимизира връзката между туристическите експерти и винарни по света, предоставяйки на консултантите възможността да изграждат уникални и персонализирани винени преживявания за своите клиенти. 

Изкуствен интелект: Подкрепа на винени туристически бизнеси за успех  

Експертът по технологии Питър Сайм ще изследва трансформационния потенциал на изкуствения интелект в индустрията на винения туризъм. Г-н Сайм ще покаже как ИИ може да подобри клиентските преживявания, оптимизира операциите и оптимизира маркетинговите стратегии, давайки възможност на участниците да го използват като мощен инструмент в конкурентната среда на винения туризъм.  

Разкриване на виненото наследство на Централна Европа: Пътуване през Чехия 

Страстен застъпник - Яна Хумполикова, ще отведе участниците на пътешествие през Чехия, разкривайки скрити винени бижута, богата история, уникални сортове и завладяващи истории, които правят страната задължителна дестинация за винени ентусиасти.  

Овладяване на изкуството на маркетинга: Пленителен винен туризъм 

Експертът по маркетинг Крис Торес ще разкрие тайните на създаването на успешна маркетингова стратегия във винения туризъм, водейки участниците през потребителския път, за да пленят както нови, така и съществуващи клиенти.  

Създаване на незабравими преживявания: Куриране на винени туристически пътешествия 

Експертът по гостоприемство Илинка Терзийска ще предложи персонализиран уъркшоп по създаването на незабравими винени туристически преживявания, предоставяйки практически примери и ценни съвети за куриране на пътешествия, които превъзхождат очакванията.  

На IWINETC 2024 участниците ще придобият визии от известни лектори и лидери в индустрията, ще открият иновативни подходи към винения туризъм и ще се свържат с колеги - професионалисти от цял ​​свят. Ако търсите да довършите познанията си за вино, да подобрите маркетинговите стратегии или да се потопите в впечатлителния винен туризъм, IWINETC 2024 предлага уникално и обширно преживяване. 

За повече информация, актуализации и опции за участие, посетете уебсайта на IWINETC



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати