Събития

След десетките хора на опашка: Организаторите на новогодишното парти в Ню Бояна се извиниха

   
След десетките хора на опашка: Организаторите на новогодишното парти в Ню Бояна се извиниха

Уверяваме ви, че капацитетът на събитието е изчислен спрямо закритите пространства, точно както на всяко наше събитие досега. Но това, което сме подценили в цялата ситуация е как ще се разпределят хората в тези пространства в определени моменти. Това обявиха в официалното си изявление организаторите от EXE на партито по случай Нова година NU YEAR'S FESTIVAL в киноцентъра “Ню Бояна”.

Припомняме, че десетки посетители в новогодишната нощ съобщиха във видеа в социалните мрежи, че са останали на опашката много дълго време, а някои от тях изобщо не са успели да влязат на територията в 00:00, за да посрещнат Нова година там.

„Проблемът е, че много от тези хора са дошли в последния един час пред настъпването на Нова година. Ние отворихме вратите още в 20:15 ч.“, казаха от организаторите за bTV Бизнес Новините.

По техни данни в празничната нощ са присъствали 11 хил. човека.

„Никога номер 1 цел на големите събития не е била печалба! Нашата цел е да правим събития невиждани досега за България, за които заедно с вас се радваме и гордеем, затова и никога не се пестят средства за всяка една част от организацията на наше събитие“, допълват те.

Основните критики към събитието са за претъпкани автобуси към мястото, чакане на опашки за влизане, опашки за влизане в две от залите и липса на достатъчно санитарни помещения.

Цялата позиция можете да видите ТУК:

 

Снимка: Instagram/EXE

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати