Хотели

Хотел Бор е фаворит сред предложенията в Боровец

   
Хотел Бор е фаворит сред предложенията в Боровец

Ски сезонът вече е в разгара си и зимните ни курорти бързо се пълнят. Почивката в планината е отличен избор както за любителите на ските, така и за онези, които искат да разнообразят лежерните дни около празниците с време на пистите. Много туристи избират и ски почивка през януари, за да се освежат след дългата отпуска. Фаворит и тази година остава Боровец. 

Това е изключителен зимен курорт, привличащ посетители с няколко ключови фактора. С множество отлични ски писти, предлагащи разнообразни трудности, и обширна мрежа от ски лифтове, той предоставя идеални условия за скиори и сноубордисти на всички нива. С развита инфраструктура, включително хотели, ресторанти и барове, Боровец осигурява комфорт и удобство. Неговата близост до София и достъпността на цените го правят привлекателен за широк кръг туристи. Алпийската атмосфера, съчетана с разнообразни зимни забавления, правят Боровец идеалната дестинация за почитателите на снежните почивки.

Несъмнено удобствата на курорта са сред главните неща, които туристите взимат предвид при избора на дестинация. Но за максимално приятно преживяване трябва да се избере и подходящ хотел. За любителите на уютната атмосфера в алпийски стил, то емблематичният хотел “Бор” е правилния избор! Хотелът е от семеен тип и е най-подходящият вариант за всеки, който търси място, където ще може да презареди на спокойствие.

Хотел “Бор” е един от първите хотели 

в планинския курорт Боровец. Разположен в стария център на курорта, на около 500 м от ски лифта. Реновиран през 2018 г., хотелът разполага с 48 двойни стаи и 3 апартамента, подходящи за семеен зимен туризъм. Хотелът е популярен избор и през летния сезон, избиран често за детски лагери, работни срещи, конференции и спортни лагери.

Първото впечатление е важно, и "Бор" не разочарова! Приветливо лоби и рецепция посрещат гостите със свежи цветове и много уют. Стаите са просторни, оборудвани с всичко необходимо за комфортен престой. Всички стаи са новообзаведени с удобни ергономични легла. Гостите на хотела могат да изберат между двойна стая, студио, подходяща за семейста с двама възрастни и две деца, или апартамент - избор за компании от четирима възрастни. 

Хотелът предлага разнообразни възможности за хранене. Ресторантът има богато меню, включващо както традиционни, така и международни ястия. Обстановката е приятна, а обслужването професионално.

“Бор” предлага различни допълнителни услуги и активности, като сауна, билярдна зала и зала за тихи игри. Това прави хотела подходящ за разнообразни групи гости. Макар и по-скромен репертоар от дейности, те са напълно достатъчни за едно добро прекарване. А и кой има нужда от прекалено много активности в хотела, като той се намира в самия център на Боровец и всичко интересно е само на няколко минутна разходка разстояние?! 

Пистите 

са едва на 10 минути пеша, но от хотела предлагат и безплатен транспорт до тях. В центъра на Боровец пък ги очакват десетки магазини, барове, ресторанти и нощни клубове. Всичко необходимо за една пълноценна почивка е на лице.

Хотел "Бор" в Боровец е привлекателно място за престой, което съчетава комфорт, качество и природна красота. Сърдечното обслужване и множеството удобства го правят подходящ избор за тези, които искат да съчетаят планинско приключение със забавление и релакс.

Йоана Шомова 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати