Новини Събития

OneHost by TouchMenu: Иновация в полза на гостите на вашия семеен хотел или вила

   
OneHost by TouchMenu: Иновация в полза на гостите на вашия семеен хотел или вила

TouchMenu е иновативна компания, която превръща предизвикателствата пред хотелската индустрия във възможности и предоставя в ръцете на всеки собственик или мениджър на хотел, ресторант, вила или къща за гости още едно допълнително конкурентно предимство.

Трудностите, с които се сблъска туристическата индустрия, накара много хотелиери да търсят все по-иновативни начини за увеличаване на приходите, за оптимизиране на разходите и оперативните процедури, непрекъснато да подобряват своите услуги и да предлагат разнообразно преживяване на гостите по време на техния престой.

TouchMenu, чрез своя виртуален консиерж, им предоставя точно този инструмент, чрез който да обединят всички услуги на едно място, с възможност гостът да ги управлява сам - бързo, леснo и удобно.

В стремежа си да предостави допълнителни удобства за гостите на малки семейни хотели и вили, компанията разработи концепцията OneHost by TouchMenu.

Продуктът е насочен към по-малките места за настаняване, семейни хотели, вили и къщи за гости, като основната му задача е да осигури удобство и контрол над всеки момент от престоя на гостите. Това се случва чрез предоставяне на персонализиран достъп до интуитивна платформа, която е на тяхно разположение още преди настаняване, по време на целия им престой, до момента на заминаването.

Сред първите партньори, които се довериха на иновативната за България концепция, е новооткритата вила Alpine Bell в СПА курорт Баня, която чрез внедрените решения на TouchMenu, в партньорство с oще една българска ИТ компания – Quendoo, смело можем да наречем първата дигитална премиум вила у нас.

Чрез OneHost by TouchMenu гостите на вилата могат да се насладят на уют и комфорт чрез достъп до всички услуги само с няколко клика на телефона си. Те имат на разположение селекция от висококачествени напитки, които могат да заплатят директно през платформата на TouchMenu или да заявят почистване в удобно за тях време.

OneHost by TouchMenu предоставя 24/7 достъп до  цялата необходима информация, резервации за екскурзии и трансфери, директна  комуникация с дежурен хост и още много повече.

С внедряването на концепцията OneHost by TouchMenu, собствениците и мениджърите на по-малки хотели и вили сега имат възможност да предоставят повече удобства на своите гости, без да се налага наемането на допълнителен персонал. Технологичните решения, въведени чрез тази концепция, не само подобряват обслужването, но и освобождават времеви ресурси на вече наличния персонал.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати