Новини Хотели

Елитните спортисти избират лукса и комфорта на хотел The Emporium Plovdiv – MGallery

   
Елитните спортисти избират лукса и комфорта на хотел The Emporium Plovdiv – MGallery

The Emporium Plovdiv – MGallery прие един от най-елитните отбори в женския волейбол. Италианският отбор Савино дел Бене (Скандичи), пристигна в Пловдив за среща с българския шампион Марица (Пловдив) в груповата фаза на Шампионската лига. Мениджърите на италианския клуб се спряха на 5 звездният луксозен и модерен хотел, The Emporium Plovdiv – MGallery, тъй като хотела предлага обслужване и удобства на световно ниво, необходими за пълноценния релакс и подготовка на елитни атлети. 

Сандра Леончини, Директорът на клубаСкандичи споделя: „Ние държим изключително много на качествената и вкусна храна. Имаме специален лекар, който се грижи за хранителния режим на отбора. Менюто се определя и решава от професионален нутриционист. В хотел The Emporium Plovdiv – MGallery намерихме абсолютно всичко необходимо и комфортно, което е важно за професионалните спортисти преди ключов мач. Храната беше страхотна - пресни плодове и зеленчуци, качествено месо, а също така и специалните предложения за атлетите вегетарианци и вегани бяха напълно пълноценни. Наистина всичко беше перфектно” 

Една от звездите на отбора Савино дел Бене (Скандичи) Мая Огненович, която е гост на хотела за втори пореден път споделя: „The Emporium Plovdiv – MGallery е един от най-добрите хотели, в които някога съм отсядала. Ние винаги пътуваме в нов град, нов хотел, нов фитнес център и винаги търсим най-доброто гостоприемство, точно каквото получаваме в хотел The Emporium Plovdiv – MGallery. За нас, като елитни атлети е важна пълноценната храна, удобните легла и комофортната обстановка в стаите. Намерихме всичко това в хотел The Emporium Plovdiv – MGallery и това направи престоят ни истинско удовослствие.“ 

The Emporium Plovdiv – MGallery е първият знаков хотел от луксозната колекция на бранда MGallery в България. Разполага с 61 дизайнерски стаи, включително 12 забележителни апартамента и разнообразие от изключителни удобства за луксозно изживяване. Проектиран от световно известното архитектурно студио Sundukovy Sisters S+S, хотелът напомня формата на древен форум – пространство, където модерността, първокласното обслужване и интелигентните технологии се срещат с автентичните характеристики на сградата. Пренасяйки гостоприемството в бъдещето, The Emporium Plovdiv впечатлява с иновативни технологии за подобряване на качествения престой на своите гости, чрез концепцията „Умни стаи“ (Smart Rooms). Като перфектна комбинация от традиция и модерност, хотелът предлага уединени релакс и фитнес зони, позволяващи на готстите да намерят баланса между тяло и дух, в изискана обстановка и пълно спокойствие. Хотелът разполага с единствения в България шампанско и коктейл бар, в който гостите могат да се насладят на авторски коктейли и първокласно пенливо вино, и да опитат иновативните кулинарни предложения от изкусните готвачи на ресторантите Torro Grande и Torro Premio.За приятните пролетни и летни дни, вътрешната градина на хотела, която е единствена по рода си дзен, фенси пространство в града, впечатлява с фън шуи водно огледало и дизайнерски интериор.

От началото на своето откриване, хотел The Emporium Plovdiv – Mgallery приема висок клас гости в спорта, развлекателната индустрия и бизнеса. Това го определя като един от водещите фактори в развитието на луксозен туризъм в Пловдив.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати