Новини Събития

Ваканция и спа експо започва на 13 март в София

   
Ваканция и спа експо започва на 13 март в София

Туристическото бизнес изложение "Ваканция и спа експо" ще се състои за четиридесети път от 13 до 15 март в Интер експо център в София, съобщиха от изложбения център.

Изложението, което на последното си издание обедини 260 участници от 16 държави и посрещна над 10 000 посетители, ще се състои в надграден формат. "Целта ни е да създадем оптимална среда за присъстващите, в която да се погрижат за всеки аспект от бизнеса си", посочват организаторите от Интер експо център. През миналата година изложбеният център придоби лиценза за международния формат, който се провежда под егидата на Министерството на туризма.

Изложението привлича национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, туристически агенции, експерти в еко и селския туризъм, собственици и мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в сферите на голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм.

На него се представят и производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване, специализиран софтуер, транспортни компании, места за забавления и атракции, арт и спортни клубове, професионални учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии. Паралелно на туристическата борса ще се състои и международното изложение за обзавеждане, дизайн и вътрешна архитектура и интериорен текстил "Експомебел".



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати