Новини Събития

Зарица Динкова: Туризмът и работата на бизнеса няма да спрат от ротацията

   
Зарица Динкова: Туризмът и работата на бизнеса няма да спрат от ротацията

Работим добре както с премиера Николай Денков, така и с вицепремиера Мария Габриел. Всеки член на това правителство работи в него по тяхна покана. От първия ден вярвам, че давам най-доброто от себе си и работя почтено и целенасочено. Така министърът на туризма Зарица Динкова отговори на въпрос на журналисти в Бургас относно предварително договорената ротация в кабинета и оставането й на поста.

Самата оценка от бизнеса, че реформата в маркетинговата стратегия за Българското Черноморие е най-голямата стъпка за последните 30 години, правена в българския туризъм, е признание, което ме удовлетворява. То показва, че сме на прав път, коментира министърът.

"Започваме и нови проекти, свързани с рекламирането на страната ни, за да задълбочим партньорството си с местните власти и бизнеса. Искам да акцентирам върху това, че туристическият сезон и работата на бизнеса няма да спрат, независимо от това дали има ротация или не. Аз ще продължа да работя на този пост по най-добрия възможен начин. Аз съм човек, който държи на приемствеността", допълни Зарица Динкова. 

По думите ѝ важно е да не се стига до липсата на приемственост в държавното управление, особено когато се представят добри практики.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати