Турагенции

Мистрал травел организира гръцко парти в Солун

   
Мистрал травел организира гръцко парти в Солун

В тези студени дни много хора се замечтават за гръцки плажове и топли партита. Е, любимият парти туроператор “Мистрал травел” официално пусна офертите за първото гръцко гръцко събитие за годината! За всеки, който иска да започне парти сезона от рано, уикенд програмата за 3-ти март в Солун, е идеалният избор!

Това е една от най-атрактивните дестинации за българите. Тя е известна с невероятни гледки, ресторанти, барове, не на последно място, с нощния си живот. 

“Мистрал травел” планира три дни, изпълнени с незабравими емоции и много веселба. „Фокусът на събитието е да се съчетаят забавление и почивка – идеалният дълъг уикенд! Какъв по-хубав начин от това да посрещнем пролетта“, споделя Борис Карагеоргиев, управител на туроператора.

Компанията предлага екскурзия до Солун със собствен транспорт на цена от 459 лв. Пакетът включва 2 нощувки в топ 5-звездния хотел Grand Hotel Palace, 2 закуски и вечери и представител на агенцията по време на целия престои. Също така в цената влиза и гала вечер на 3 март 2024 г. с  Romanos Kolytos - известен гръцки изпълнител и DJ, с неограничено количество вино, бира и безалкохолни. Това е послучай българския национален празник. Допълнително при запитване може да се организира и транспорт с автобус на туроператора.

„Освен гала вечерята туристите могат да се насладят и на бузуки парти. Забавлението по балкански е гарантирано!“, изтъква Карагеоргиев.

Разбира се, Солун има много възможности за развлечение, така че всички могат да уплътнят добре свободното си време. Неслучайно Солун се смята за перлата на Северна Гърция. Уникалната архитектура и егейския чар предразполагат всеки да се отпусне и да забави темпото. В града има и много интересни забележителности като например Бялата кула, Археологическия музей и Стария град. А разходките по крайбрежието и из живописните улици на града само по себе си е преживяване! Всеки гост на не остава безразличен към  красивите цветни фасади и уютни кафенета.

Всички тези компоненти правят Солун перфектната дестинация за откриването на парти сезона! С „Мистрал травел“ може да дадете старт на горещите спомени и забавления! Открийте купонджията в себе си и си подарете дълъг уикенд в Гърция, който ще ви зареди с топли спомени и положителни емоции.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати