Транспорт

Топ 3 дестинации от мрежата на Wizz Air, които да посетите този Свети Валентин

   
Топ 3 дестинации от мрежата на Wizz Air, които да посетите този Свети Валентин


Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света*, преставя своите най-романтични дестинации за Свети Валентин, така че пътниците да могат да планират предварително своето вълнуващо пътуване за празника. Независимо дали искате да изненадате специален човек или най-добрия ви приятел с пътешествие,Wizz Air е тук, за да направи този 14 февруари незабравим. Билети са налични на wizzair.com и в мобилното приложение на цени, започващи само от 48,99 лв.** За още по-ексклузивни отстъпки, пътниците могат да се присъединят към Wizz Discount Club.

Париж
Известен като „Градът на любовта“, Париж е на първо място в списъка на всеки любител на романтиката. Този магичен град очарова със съчетание от елегантност, емблематични забележителности и културно богатство. Пътниците могат да се разходят покрай река Сена, където блещукащите светлини на Айфеловата кула създават вълшебна атмосфера, да се насладят на вкусна френска кухня в уютно бистро или да посетят Лувъра за доза изкуство и история. Независимо дали ще споделите целувка с любим човек на хълма Монмартър или ще закачите катинар с инициалите си на Мостът на изкуствата (Pont des Arts), Париж е перфектният град за празнуване на Деня на влюбените.
Wizz Air лети до Париж от София два пъти седмично – в понеделник и петък, като цените на билетите започват от 58,99 лв.**
Валенсия 
За романтично бягство със средиземноморски привкус Валенсия е идеалният избор. Този испански град впечатлява със зашеметяваща архитектура, оживен уличен живот и топъл, слънчев климат. Пасажерите наWIZZ, избрали тази дестинация, ще имат възможността да разгледат историческия Стар град, където тесните калдъръмени улички водят до очарователни площади и живописни кафенета. „Градът на изкуствата и науките“ (Ciudad de las Artes y las Ciencias) във Валенсия е модерен архитектурен комплекс, който е подходящ за романтични разходки с красиви гледки. Не пропускайте да опитате и испанска паеля в някой местен крайбрежен ресторант, докато се наслаждавате на залеза над Средиземно море.

Полетите на Wizz Air от София до Валенсия се извършват два пъти седмично – в сряда и неделя. Цените на билетите започват от 97,99 лв.**

Милано 
Милано, столицата на модата и дизайна в Италия, ще добави нотка изтънченост към вашето пътуване. Разгледайте величествената готическа архитектура наМиланската катедрала (Duomo di Milano) или се разходете из историческия кварталБрера. Отдайте се на луксозно пазаруване в Галерията на Виктор Емануил (Galleria Vittorio Emanuele II) или опитайтеавтентична италианска кухня в квартала Навили. Със своята смесица от изкуство и култура Милано предлага романтична обстановка за двойки, които искат да отпразнуват любовта със стил.

Полетите на Wizz Air от София до Милано се извършват два пъти седмично – в сряда и неделя. Цените на билетите започват от 48,99 лв.**


*Според данни на CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022 и 2023.
**Цена за еднопосочен билет с включена административна такса и малък салонен багаж (макс.: 40x30x20 см). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.
 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати