Турагенции

Туроператорът Аполо отбеляза 24 години на пазара

   
Туроператорът Аполо отбеляза 24 години на пазара
Калина Тодорова (вляво) и Павлина Илиева (вдясно)
  Личен архив

Българският туроператор "Аполо" навърши 24 години с парти на круиз, който плава из Югоизточна Азия. Собственичките Калина Тодорова и Павлина Илиева посрещнаха годишнината на остров Пукет в Тайланд. "Компанията започна преди 24 години с почивки в Турция и разширявахме дестинациите през годините", заяви за TravelNews Калина Тодорова. Обслужени са хиляди български туристи, които са пътували по цял свят. Тодорова подчерта, че винаги търсят нещо ново, разполагат с креативен екип и се стараят да дават най-доброто на клиентите си.

"Аполо" са първи на българския пазар, които предлагат речни круизи из Европа и по света. Това го правят вече 12 години. Най-голям брой групи са завели именно на такива видове пътувания.

В момента разработват и много нови продукти на морски круизи. За 2024 г. обявиха рекордните 53 морски и речни круиза, които ще бъдат реализирани с водач на български език, който ще придружава групата през цялото пътуване. Според Калина Тодорова за някои търсенето е много голямо и е по-добре да се направят по-отрано резервации. Тя даде за пример круиза до Норвежките фиорди, който е по Северно море. 

Туроператорът предлага пакет, в който влиза круиз, самолетен билет с гарантирани места, водач и медицинска застраховка с „Евроинс“. Освен това включва задължително и една нощувка преди качването на борда с цел сигурност, ако авиокомпания отмени полет в последния момент. „По този начин си гарантираме, че няма да изпуснем кораба“, подчерта другият управител Павлина Илиева. 

Туристите пък са доволни, защото получават още една екскурзия бонус из града, в който ще се спи. Останалите екскурзии при спирането на пристанищата не са задължителни, а само който си плати за тях. Българите могат и сами да слизат и да се разхождат из дестинациите. Важно е обаче да знаят, че трябва да се върнат на борда на кораба преди часа на тръгване, защото не се изчаква никой, обясни Калина Тодорова.

Туроператорът "Аполо" държи на качеството и завръщането на доволните клиенти отново и отново.  

Мирослав Иванов


Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати