Турагенции

ТЕЗ Тур обяви чартърни полети от Бургас до Анталия

   
ТЕЗ Тур обяви чартърни полети от Бургас до Анталия

Анталия се е превърнала в сигурния избор за всеки българин, който иска да си позволи луксозна плажна почивка с отлично качество. Това е така, защото турският курорт винаги успява да оправдае очакванията. Всеки, който мечтае за спокойна ваканция в All Inclusive резорт, то този район определено е вашето място!

Това предпочитание към почивка в Анталия е предпоставка за организирането на удобни чартъри. За това и “ТЕЗ Тур” са се погрижили да обслужват всяко българско летище. Всеки четвъртък от 29 август до 17 октомври ще се реализират удобни директни полети от Летище Бургас. Тъкмо когато сезонът за море у нас приключва, местните могат да си откраднат още малко лято на турското крайбрежие.

Програмите на туроператора от Бургас са на цени от 307 евро на човек. Пакетът включва самолетни билети с директен чартърен полет до и от Анталия, пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек), държавна такса сигурност за летищата в Турция, 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг, трансфери летище - хотел - летище, 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион и медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на "Евроинс" с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19. “ТЕЗ Тур” предлага и възможността да изберете броя нощувки и ще ви направят персонална оферта.

Традиционно в Турция най-предпочитани и масови са настаняването на база All Inclusive и Ultra All Inclusive. Тези пакети има включени 3 основни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки на свободна консумация на баровете и снак кътовете за похапване през целия ден. При по-луксозните хотели концепцията е обогатена още с вносен марков алкохол, бутилирани бира и безалкохолни и менюто е още по-разнообразно и изискано. Немалко хотели вече предлагат сладкарници и ръчно приготвени лакомства на гостите за свободна консумация. Хотелиерите се надпреварват да предложат и все по-атрактивни дневни и вечерни забавления. Разбира се, удобства като басейни и СПА има в почти всеки хотел, но гостите могат да се забавляват и с вечерни шоу програми, спортни активности и нощни партита.

Анталия също така е чудесна дестинация и за най-малките! Хотелите разполагат със специални атракции за деца, които да ги забавляват по време на цялата ваканция. Освен това морето е плитко край брега и плавно става по-дълбоко на повечето плажове, което гарантира едно спокойно плажуване за родителите. Дестинацията е известна предимно с плажовете си и възможностите си за водни спортове и атракции.

Въпреки това всеки желаещ може да се потопи в историята с опознавателни екскурзии на близките забележителности като древния град Сиде, Червената кула в Алания и каньонът Гьойнюк. Алания и Сиде са чудесни възможности за спокойна почивка и са особено подходящи за семейства с деца, тъй като съчетават идеално морския климат с културните забележителности. 

Но освен възможности за почивка в хотелския комплекс, Анталия е страхотно място за морски приключения. “ТЕЗ Тур” предлага богата селекция от допълнителни екскурзии, които туристите могат да резервират на място в хотела си. Един от най-популярните пакети е за екскурзия “Демре - Мира - Кекова”. По време на нея туристите ще могат да посетят църквата "Св. Николай Чудотворец" и древния скален некропол, чрез които ще се успеят да се потопят в дълбоката история на региона. Приключението продължава с луксозен яхтен круиз към потъналия град Симена.

“Далян Краб тур” е друго атрактивно предложение на туроператора. По време на тази екскурзия ще се посети реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта туристите се отправят към древния град Каунос и Ликийските гробници. Ще има възможност и за море на известния плаж Изтезе. За любителите на риболова има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Пътуването приключва с минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс.

Близо до Анталия се намира и Antalya Aquarium. Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще може да се разгледа и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая.

Има и два варианта за по-далечни екскурзии. Кападокия и Памуккале също са претендент за една от любимите дестинации на българите и поради тази причина “ТЕЗ Тур” организира двудневни и еднодневни екскурзии до тези градове.

Анталия е мястото, на което всеки може да си позволи да се потопи в лукс, красива природа и уникални преживявания. Дестинацията си заслужава не само заради изгодната цена, а заради високото качество и персонално отношение, което всеки гост на “ТЕЗ Тур” получава. В Анталия на всеки турист се обръща внимание, досущ като на знаменитост и успешно може да презареди батериите и да се наслади на една незабравима лятна почивка. 

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати