Новини Хотели

Продажбата на билети за хорека изложението СИХРЕ е в ход

   
Продажбата на билети за хорека изложението СИХРЕ е в ход

Хорека секторът e ключов за България. Освен, че създава огромна допълнителна стойност за икономиката ни, той осигурява работни места на близо 140 000 души. Затова за всеки, опериращ в тази икономическа сфера, ключови ще са датите от 13 до 16 февруари – периодът, в който ще се проведе българското хорека изложение СИХРЕ. В следващите редове ще открием стъпките за сдобиване с билет за посещение на бизнес събитието.

„Подготовката е на финалния си етап“, споделят организаторите. Видими са усилията, които са положили през последната година, за да развият концепцията си за СИХРЕ – изложението, което събира бизнеса от различните хорека сегменти - професионално кухненско оборудване и обзавеждане, храни, интериорен дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, софтуер.

Впечатление прави и усъвършенстваната онлайн платформа за покупка на билет за посещение. Достатъчно е да посетим сайта www.sihre.bg. След натискане на бутона „КУПИ“, е нужно да изберем броя билети, които искаме да получим. Следващата стъпка е да посочим свой имейл и да изберем, дали искаме да получим билета като гост, или регистриран потребител. Следващата стъпка е да изберем начин на плащане и... Voilà – получаваме заявените билети на имейла си.

Онлайн покупката на билет за изложение СИХРЕ отнема не повече от 2-3 минути. Разбира се, в дните на бизнес изложението, касите на Интер Експо Център ще бъдат отворени. Така, че почитателите на изпитания хартиен билет ще могат да закупят своя на място.

1 посещение = 3 възможни посоки за развитие на бизнеса

Да, присъствието на СИХРЕ 2024 ще даде възможност всеки присъстващ да развие бизнеса си в три посоки. Това се случва благодарение на изложенията #RetailShow и Wine&Spirits Show, които ще се проведат по същото време – от 13 до 16 февруари, в Интер Експо Център. Всъщност с билета си за СИХРЕ ще можем да посетим и другите две изложения както и форумът за фисша кулинария GastronomiX. Основен партньор на GastronomiX 2024 е МЕТРО.

„#RetailShow и Wine&Spirits са насочени към ритейла, виното, крафт напитките и гурме храните. Това са два икономически сегмента, тясно свързани с хорека сектора. Успоредното им провеждане ще изгради цялостна екосистема за бизнеса“, споделят организаторите. И допълват, че по този начин се постига изначално заложената в изложенията цел – да предоставя условия за цялостно развитие на бизнеса.

Българското хорека изложение ще стартира на 13 февруари. Вратите на СИХРЕ ще са отворени за посетители между 10.00 и 18.00. Своя билет за посещение можете да закупите през сайта www.sihre.bg както и на касите на Интер Експо Център.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати