Турагенции

Онекс тур представи програмата си за Египет през 2024 г.

   
Онекс тур представи програмата си за Египет през 2024 г.

Туроператорът "Онекс тур" представи програмата си за Египет през 2024 г. пред туристически агенти в София и Варна. На събитието бяха презентирани хотелите, с които компанията ще работи в египетските курорти Хургада и Шарм ел-Шейх.

Заради разнообразните възможности, които страната предлага, “Онекс тур” са разработили няколко програми, подходящи за всеки вкус и предпочитание. За онези, които търсят перфектната почивка, туроператорът предлага 7 нощувки в Хургада с чартър от София. “Хотелите там са снабдени с всичко необходимо за една истинска почивка”, изтъкна на събитието Велизар Димитров, продуктов мениджър на компанията. “Големи басейни, фитнес зали, масажи, семейни игри и разнообразна кухня. Това може да бъде открито във всеки хотел на курорта. Освен това сме подбрали комплекси, които да са близо до морето, за да могат българите да се насладят и на плажа”, допълни той. Полетите ще се реализират всяка събота от 2 март до 4 май 2024 г. След това се завръщат през октомври, за да се хване максимално доброто време за плаж и развлечения на открито.

От друга страна, почивките в Шарм ел-Шейх се организират както с чартъри от София, така и от Варна и дестинацията става много удобен избор. Курортът е особено известен със своите кристално чисти води, красиви корали и богато морско биоразнообразие, което го прави перфектното място за любителите на водните спортове. Туристите могат да се насладят на гмуркане, шнорхелинг и риболов и да създадат незабравими спомени.

Екскурзиите на туроператора съчетават две любими египетски дестинации - Хургада и Кайро. Те обединяват един екскурзионен ден в столицата и 6 почивни дни на база All Inclusive. По време на престоя в Кайро туристите ще имат възможност да видят Историческия музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. В музея са изложени повече от 150 000 артефакти от всеки период на египетската история. След това ще посетят едно от най-забележителните чудеса на света – пирамидите, които пленяват със своето величие и мистериозност. Няма да пропуснат и срещата с внушителната статуя на Сфинкса.  

Възможностите за този пакет са както с полет от София, така и от Варна. Туристите могат и допълнително да персонализират преживяването, като изберат дали искат посетят Кайро в началото или в края на ваканцията си.

За онези, които искат напълно да се потопят в египетската история, то най-доброто решение е "Круиз по стъпките на фараоните". С луксозен кораб по величествения и спокоен Нил – едва ли някой се съмнява, че това е най-добрият вариант да бъдат видени всички чудеса на Древния Египет, тъй като круизът е движение и почивка на едно място. Кайро, Асуан, Луксор, Хургада – предизвикателство е да се ходи по стъпките на фараоните, да се почувствате малки пред величествените пирамиди, храмове, внушителни статуи и обелиски – построени сякаш, за да надживеят времето и пространството. Ще останете смаяни пред 20-метровите статуи пред храма на Рамзес ІІ и Нефертити - Абу Симбел. И след пет хиляди години Египет остава вечен пример за развита цивилизация в зашеметяващ мащаб – на древните исторически паметници, на сякаш безкрайния Нил, на още по-безкрайната Сахара. Категорично това е практичният начин да се видят всички местни забележителности. 

“Онекс тур” се е погрижил, организирайки круизи с начален ден събота за пристигащите от София, и с начален ден сряда за онези, пътуващи от Варна. Полетите от България до Египет също са включени в пакетната цена, както и транспорта до круизния кораб. Освен това по време на всички обиколки ще има обслужване от местни екскурзоводи, придружени с водач от фирмата, който ще осигури превод на беседите по време на всички трансфери и екскурзии по програмата.

С тези вълнуващи възможности наистина всеки един пътешественик би се припознал в подходяща програма. Изгодните цени и достъпните полети са само допълнение към удобството! Освен добре подготвените програми “Онекс тур” се е погрижил да предложи на туристите си някои от най-добрите хотели в Египет.

“Веригата хотели RIXOS специализират в предоставянето на луксозно преживяване за гостите със своите изискани удобства, висок клас обслужване и привлекателни локации. Подбрали сме три от обектите им в каталога си за тази година”, разкрива Велизар Димитров. Baron Palace Sahl Hasheesh също е един от най-впечатляващите хотели в портфолиото на туроператора. Хотелът се определя като 6-звезден и претендира за несравним лукс, стил и класа.

Веригата Nubian също изпъква в каталога на “Онекс тур”. Египетските им хотели NUbian Village и Nubian Island са олицетворение на спокойствието. Те пленяват с органичния си дизайн, повлиян дълбоко от заобикалящата култура. Цветни, оригинални и красиви, тези хотели са преживяване сами по себе си!

Други предпочитани комплекси в Египет са Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park, Steigenberger Al Dau Beach Hurghada, Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay, Bellagio Beach Resort & Spa, Casa Blue Beach Resort и Casa Mare Resort. Тези места за настаняване съчетават отлично изтънченост и безгрижие, създавайки комфортна атмосфера за всеки почиващ.

Йоана Шомова



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати