Заведения Новини

Шанел организира вечеря за холивудския елит в навечерието на наградите Оскар

   
Шанел организира вечеря за холивудския елит в навечерието на наградите Оскар

Нощта преди раздаването на наградите "Оскар" не е време за почивка в Холивуд. За част от номинираните, сред които и звездата от "Барби" Марго Роби, това означава да се отбият в историческия хотел "Бевърли Хилс" за 15-ата годишна вечеря преди церемонията, организирана от "Шанел" и Чарлз Финч, предаде Асошиейтед прес. 

Сред присъстващите номинирани за "Оскар" бяха фаворитката в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля Давайн Джой Рандолф, както и Америка Ферера, Сандра Хюлер, Жустин Трие, Корд Джеферсън, Джонатан Глейзър и Селин Сонг, които се очаква да присъстват в театър "Долби" тази вечер.

Те се събраха за коктейл преди частната вечеря в хотел "Бевърли Хилс". Робърт де Ниро беше сред най-рано пристигналите, но за кратко време пространството се изпълни със звезди. 

Кристен Стюарт и приятелката й Дилън Майер разговаряха с Даниел Калуя, докато Клои Севини оглеждаше помещението на няколко метра от тях. На друго място Джъд Апатоу и Лесли Ман намериха приятно място, за да изпият питиетата си, отбелязва Асошиейтед прес. 

Жустин Трие и звездата от нейния филм "Анатомия на едно падане" Сандра Хюлер останаха близо една до друга, Джон Мълейни и Оливия Мън разговаряха с Дейвид Ръсел, докато Ейдриън Броуди и Патрик Демпси бъбреха в друг ъгъл, а главният изпълнителен директор на Нетфликс Тед Сарандос обикаляше.

Сред останалите присъстващи бяха Ъшър (самопровъзгласил се за фен на "Опенхаймер"), Ава Дюверне, Майкъл Кийтън, Моли Симс, Мая Рудолф, Теса Томпсън, Джеймс Марсдън, Кери Уошингтън, Ребека Хол и Доминик Сеса.

Събитието започна скромно. Домакинът Финч разказва, че преди 30 години се заел с организацията, защото приятелите му "нямало къде да отидат в нощта преди "Оскар"-ите. Партито обаче се превръща в едно от най-известните в града и преди 15 години "Шанел" се присъединява като партньор, привличайки  звезди, посланици на марката като Стюарт, Роби, Лили-Роуз Деп и Фийби Тонкин.

"Ужасявам се да давам вечери", казва Финч. "Изглеждам като много социален..., но всъщност това много ме изнервя".

Марго Роби, номинирана за "Оскар" като продуцент на "Барби", беше в добро настроение преди големия ден, отбелязва Асошиейтед прес. В допълнение към външния си вид на червения килим, тя заложи на "Шанел" и във филма - с дрехи, аксесоари и чанти за своята "стереотипна Барби".

Роби каза, че очаква с нетърпение да се забавлява с Били Айлиш и Райън Гослинг, които на живо ще изпълнят песента от "Барби", която е сред номинираните за "Оскар" в категорията за най-добра песен от филм.

"Толкова съм развълнувана", каза Роби. "Мисля, че ще бъде невероятно".