Новини Хотели

Богат избор от хотели в Гърция за Великден и лятото с намаления

   
Богат избор от хотели в Гърция за Великден и лятото с намаления
Usit Colours предлагат отстъпки до 58% за хотелите за Великден
  Usit Colours

С наближаването на Великден, майските празници и лятната ваканция все повече българи се чудят кое е идеалното място за почивка. Въпреки че вече много хотели както у нас, така и в другите морски страни, предлагат специални детски паркове и занимални, най-добре за малчуганите е да има и възможност за водни забавления.

“Получавам все повече запитвания за семейни почивки, особено в Гърция. Често клиентите ни с по-малки деца се интересуват къде бихме им препоръчали да отседнат в съседната страна, така че да има някакви водни забавления за най-малките”, коментира Веселка Дамянова, маркетинг мениджър на туроператора Usit Colours. Въпросът идва от там, че Гърция предлага много специфичен туристически пакет и там много рядко може да се видят огромните хотелски комплекси със собствени аквапаркове, както в Турция.

Туроператорът предлага богат избор от хотели, включително и такива със splash зони за най-малките. Те обикновено включват водни пързалки, пръскачки и други интерактивни водни забавления. “Този тип хотели са подходящи за деца между 2 и 10-годишна възраст. А този тип водни атракции със сигурност ще предизвикат истински възторг у хлапетата и спасение от летните жеги за придружаващите ги родители”, обясни Веселка Дамянова.

В момента от Usit Colours предлагат отстъпки до 58% за Великден за периода от 3 до 6 май 2024 г. За целия период на майските празници – от 1 май до 6 май, отстъпките стигат до 30%. За целия летен сезон само сега има намаления до 25%, каза Дамянова. Тя подчерта, че са подбрали и хотели, в които е разрешен престой с домашни любимци – кучета.  

Най-често българите избират Халкидики и Олимпийската ривиера за своята почивка, тъй като те са най-лесно достъпни с личен транспорт. На Халкидики има няколко опции за подобни хотели, като всички са 4-звездни. От тях Atrium 4* и Portes Beach 4* предлагат изхранване на база закуска и вечеря, а Potidea Palace 4* има Ultra All Inclusive концепция.

“На Олимпийската ривиера имаме две предложения: хотел Poseidon Palace, който е 4-звезден, както и 5-звездния комплекс Cronwell Platamon. И двата предлагат много висок клас услуга, а най-готиното е че гледките идеално съчетават морето и планината”, каза Веселка Дамянова. Добър подбор на хотели има още и на островите Корфу и Лесбос.

Poseidon Palace

Оказва се, че на море в Гърция с деца не е мисия невъзможна! Напротив - Usit Colours са се погрижили и най-малките пътешественици да се забавляват със селекцията си от хотели с водни забавления. Това са не само някои от най-атрактивните места за деца, но са и хотели с реноме, които са разпознаваеми на Халкидики и Олимпийската ривиера с отлично качество на услугата. С предложенията на туроператора всяко семейство може да планира спокойно почивката си в Гърция - а при нужда от съдействие, те са на линия! В онлайн търсачката може да се зададат конкретни дати на пътуване, брой стаи, брой възрастни и деца във всяка една стая. Опциите за персонализация са безкрайни!

Димо Христов