Новини Турагенции

Crusit.bg започва ранно записване за новогодишен круиз до Карибите

   
Crusit.bg започва ранно записване за новогодишен круиз до Карибите

Има ли нещо по-блажено от зима, прекарана на екзотичен остров? Не само имаш шанс да смениш климата и да се насладиш на нетрадиционни за нашите ширини природни богатства, но и си подаряваш лятно безгрижие и спокойствие. Не случайно терминът “островно време” се използва за онези лежерни летни дни, когато никой за нищо не бърза.

Е, ако това звучи като райската почивка за вас, то тогава със сигурност обиколка на Карибите ще ви допадне! Но това е една от по-труднодостъпните дестинации за българските туристи, заради дългите полети с много прекачвания. За да вземете максимума от това далечно пътуване, е логично да предпочетете да видите максимално много места в дадения период. За това и един от най-добрите начини да се разгледат Карибите е чрез круиз.

Crusit.bg предлага 

вълнуващ 14-дневен новогодишен круиз на българите, обикалящ ключови места на Карибите като Вирджинските острови, Мартиника, Барбадос, Гренада и много други. Пътуването с круизен кораб е несравнимо удоволствие, което в себе си съчетава удобството на All Inclusive Resort и динамичността на голяма екскурзионна програма.

В случая новогодишният круиз се провежда от един от най-обичаните круизни лайнъри - MSC Virtuosa. Той предлага на своите пътници лукс и разнообразие от удоволствия. С тонове развлечения и активности, корабът е идеален за почивка, която обединява комфорт и забавление. Снабден с модерни удобства, включително изискани ресторанти, СПА център и спортни площадки, MSC Virtuosa отговаря на всякакви желания. Туристите на Crusit могат да избират между 7 варианта вътрешни каюти, 11 външни и над 30 с балкони, сред които и апартаменти. Разнообразието прави круизът достъпен за всеки тип туристи, независимо от бюджета. 

Маршрутът несъмнено е онова, което най-много привлича туристите, но удобствата на кораба категорично не са за пренебрегване! Обиколката на Карибите, в допълнение с луксозния кораб, правят едно наистина неповторимо преживяване!

За много туристи Нова година все още е много далеч и изобщо не е на дневен ред за планиране, но ако изберете да празнувате на екзотично място, всъщност сега е най-правилния момент! Не само си гарантирате място за ексклузивно преживяване, но и позволява да запазите почивката си на по-ниска цена. Това е случаят и с предложението на Crusit.bg, тъй като в момента текат ранните записвания за тази програма.

MSC Cruises Expands Europe Itineraries - Everything You Need to Know! - The  Go To Family

Промоционалните цени

за ранно записване започват от 3999 евро на човек и включват - двупосочен самолетен билет за директен полет София - Франкфурт - София с авиокомпания Lufthansa, с включен 20 кг чекиран багаж + 7 кг ръчен, 1 нощувка в хотел във Франкфурт, двупосочен самолетен билет за директен полет Франкфурт - Фор дьо Франс - Франкфурт, с включен 20 кг чекиран багаж + 7 кг ръчен, автобусни трансфери летище - хотел - пристанище - летище, настаняване за 14 нощувки в избрания тип каюта на борда на MSC Virtuosa 5*, изхранване на пълен пансион на борда (закуска, обяд, вечеря, следобедна закуска), както и медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина". 

Разбира се, туристите също ще имат възможност да се възползват от всички удобства на кораба като дневни и вечерни развлечения на борда, ползване на откритите басейни, джакузи, шезлонги, плажни кърпи, фитнес центъра и много други. По време на целия си престой туристите на Crusit.bg ще бъдат придружени от водач на туроператора.

Карибското приключение започва на френска територия със забележителните Фор дьо Франс и Поант-а-Питр. Фор дьо Франс е френска територия в Карибско море, разположен на западния бряг на карибския остров Мартиника. Историята и местоположението на града обуславят днешния му великолепен облик и култура, преплитащи в едно френско, креолско и карибско влияние. Там може да видите както изискани френски бутици, така и изпълнени с живот пазари откъде се чува странен микс от френска фолклорна музика и местни ритми.

Фор дьо Франс 

остава отпечатък и със своята прелестна природа. Затова, през 1493 г. Христофор Колумб, пленен от изумителната красота на острова, неговия вулканичен пейзаж и бели и черни пясъчни плажове, нарича остров Мартиника „най-красивата страна в света”.

От друга страна Поант-а-Питр е сравнително млад, но добре развит, космополитен град, изпълнен с музеи, интересни сгради и много исторически забележителности. Поант-а-Питр се харесва и на любителите на природата и слънцето със своята великолепна плажна ивица и девствените гори, които го обграждат.

Fort-de-France, Martinique – Travel Cravings

Когато говорим за Карибите, 

Вирджинските острови 

са може би най-популярната спирка. Често тези острови се сравнят с рая на земята и всеки, посетил ги, може да потвърди, че това не е преувеличение! Любопитен факт е, че първото документирано посещение на европейци на островите е от Христофор Колумб и неговия екипаж при пътуването им до Америка през 1493 г. На най-големия остров от архипелага - Тортола, се намира и бликащият от живот Роуд Таун – столицата на Британски Вирджински острови и любима спирка на круизните пътешественици. Градът е страхотно място за разходка и пазаруване на интригуващи подаръци и спомени – пълен е с галерии, кафенета, бутици за бижута, антики и вино, сергии за подправки, работилници и ресторанти.

Сен Мартен също е сред най-популярните спирки на Карибите. Той е малък карибски остров с територия едва 87 кв. км и е едновременно част от Нидерландските антилски острови и от задморските територии на Франция. Това е най-малкото парче земя в света, разделено между две държави. Южната, нидерландската част от острова, е по-гъсто населена, с главен град пристанището Филипсбърг.

Нидерландската част на острова е популярна туристическа дестинация заради прекрасните си тропически плажове, бурен нощен живот, алкохол и казина. Френската територия е популярна сред любителите на нудизма. Целият остров е безмитна зона, което го прави и много желана шопинг дестинация, където цените на марковите изделия, най-вече облекла, бижута и парфюмерия, са до 40% по-ниски от тези в САЩ.

How to Visit Tortola in the British Virgin Islands.

Разбира се, всички карибски острови са наситени с богата природа и живописни гледки. Този, който обаче се откроява най-много на туристическата карта, е 

Барбадос

Това е най-големият карибски остров и определено впечатлява с оживените си улици, цветна архитектура и лежерна атмосфера. Истински изпъква обаче със своите възможности за гмуркане. Подводният свят около острова е изключително богат и туристите имат възможността да се гмуркат с екзотични животни като водните костенурки сред потънали кораби.

Barbados - United States Department of State

Круизът на MSC преминава и през една от най-любопитните карибски дестинации - Сейнт Джордж, Гренада. Островът се намира в южната част на Карибите и е известна с прозвището Островът на подправките заради индийското орехче, канелата, карамфилът, ванилията и кокосът, които цъфтят по плодородните вулканични земи. За търсачите на автентично карибско преживяване, Гренада предлага интересен микс от местна култура и колониално влияние, тропически гори, впечатляващи планини, пъстри морски селища и плажове с цъфнал червен жасмин.

Сейнт Джордж, 

столицата на Гренада, е един от най-красивите градове в Карибския басейн и е популярна яхтена дестинация. Повечето туристи прекарват времето си в близост до Grand Anse Beach, но Гренада предлага много повече от златни пясъчни ивици. Във вътрешността на острова, в Националния парк Etang, бликат красиви водопади, еко маршрути водят през буйни тропически гори, а друг Национален парк - Levera, се гордее с живописното си крайбрежие и кораловите рифове. Плуване, гмуркане, гмуркане с шнорхели и риболов са също популярни дейности във водите на Гренада. Любителите на историята могат да се насладят на множество музеи и разходки до местни крепости.

Second-Chance Med School - The New York Times

Тази богата програма е идеалното решение за всеки, който иска да съчетае празнуването на Нова година с незабравими спомени и невероятни приключения. Карибите са друга реалност, където сякаш хората са по-мили и по-спокойни и това е идеалната атмосфера, в която да дадете старт на 2025 г.!

Йоана Шомова